Terepjárós Kalandtúra programjaink

Terepjáró túra brutális terepviszonyok között katonai ponyvás G Mercedesünkkel, 120 perc élményvezetéssel 1-6 fő részére.

Terepjáró vezetéstechnika oktatás egy óra elmélet, és 90 perc G Mercedes vezetési tréning

Katonai G Mercedes  offroad vezetés, és élménylövészet legendás fegyverekkel.

Offroad fotózás ajándékba extra csomag, 80 perc G Mercedes vezetéssel és fél óra fotózással.

Ez az élményajándék meghívást jelent egy egyórás G Mercedes terepjáró túrára, és azt követően egy egyórás quad túrára egy quaddal a Gödöllői-dombság területén.

90 perces élményvezetés 1-5 fő részére katonai kabrio G Mercedesünkkel brutális terepviszonyok között.

Egyéni terepjáró vezetéstechnika oktatás fél napos időtartamban a Gödöllői-dombságban, melyen Vendégünk saját terepjárójával vehet részt.

Apa-fia, vagy családi terepjáró túra, ahol a gyermekek is vezethetik a terepjárót.

G Mercedes terepjárós kalandtúra élményvezetés egy óra terepjáró vezetéssel,  fél óra ajándék fotózással.

Brutális terepképességek, nyolckerék meghajtás... Élményajándék ATV vezetés 1-5 fő részére, 80 perces időtartamban a Gödöllői dombság területén.

Haladó G Mercedes kabrio terepjáró túra élményajándékunk az alap terepjáró túrához képest megnövelt vezetési idővel (80 perc), és még extrémebb terepviszonyokkal várja terepezésre vágyó vendégeinket.

Egyéni terepjáró vezetéstechnika oktatás, 30 perc elmélet, 90 perces vezetett túra a Gödöllői dombságban, melyen a Vendég saját terepjárójával vehet részt.

Nyolc kerék meghajtású, brutális terepképességekkel rendelkező ATV quad vezetés, egy óra időtartamban 1-5 fő részére...

Ez az élményajándék meghívást jelent négy fő részére egy izgalmas terepjáró túrára katonai kabrio G Mercedesünkkel és utána egy kétfős ebédmeghívásra.

Ez az élményajándék meghívást jelent egy egyórás terepjáró túrára egy katonai kabrio G Mercedesszel, majd egy egész napos wellnessezésre gödi partnerszállodánkban.

Egyórás terepjáró túra,1-6 fő részére, mely során vendégeink extrém terepviszonyok között vezethetik katonai kabrio G Mercedesünket.

Egyórás terepjáró vezetés kemény terepen egy legendás Jeep Wranglerral 1-3 fő részére

G Mercedes vezetés gyerekeknek jogosítvány nélkül, oktató autóval.

Fotózás a természetben, a Gödöllői-dombságban 1-4 fő részére terepjáró túrával.

Ezt a programot azon vendégeink számára ajánljuk, akik rendelkeznek saját terepjáróval, de nem szokták terepen használni, és szeretnék elsajátítani a terepezés vezetéstechnikáját biztonságos körülmények között.