Apa-fia terepjáró túra gyerekvezetéssel

terepjaro_elmenyvezetes_tél (4)

Ennek az élményajándék programunknak  apa-fia terepjáró vezetés a neve, de természetesen szívesen látunk családokat, vagy anyukákat gyermekükkel is terepjáró túránkon.

Terepjáró élményvezetésünk különlegessége, hogy a terepjárót nem csak a jogosítvánnyal rendelkező felnőttek vezethetik, hanem a gyermekek is kipróbálhatják G Mercedesünk vezetését!

Terepjárónk oktatópedálokkal van felszerelve, így tapasztalt túravezetőnk a szükséges mértékben tudja segíteni a gyerekeket a terepjáró vezetésében.

Kisebb gyerekek a vezetőülésben ülve kormányozhatják az autót, miközben a túravezető kezeli a pedálokat,és a váltót, nagyobb gyerekek, kamaszok pedig önnálóan, a pedálokat is kezelve vezethetnek, teljes biztonságban, hiszen a túravezető szükség szerint be tud avatkozni a pótpedál segítségével.

terepjáró_gyerekzsúr_göd

Terepjárós élményautózásunk Gödről, partnerszállodánktól indul,  kb. egy perc közúti vezetés után, letérünk az épített útról, innen már jogosítvánnyal rendelkező Vendégeink vezethetnek, túravezetőnk társaságában.

Időjárástól és terepviszonyoktól függően brutális saras szakaszok, vizes részek is várhatóak,  kb. 50 perc terepvezetés után érkezünk meg egy hatalmas magánterületen található terepjáró pályára, itt már bátran átvehetik a vezetést a gyerekek, és biztonságos körülmények között gyakorolhatják az autó vezetést.

G Mercedesünk, annak ellenére, hogy katonai felhasználásra készült, nagyon jól vezethető, kormánya, pedáljai, váltója finomabban jár, mint sok személyautónak.

vezetés gyerekeknek (2)

3000cm³-es szívódizel motorja már alapjáraton is nagyon nyomatékos, így a kuplungkezelést is könnyű megtanulni vele, nem fullad le, sikerélményt ad, már az első elindulásnál.

Néhány perc gyakorlás után a gyerekek már a könyebb terepakadályokat is kipróbálhatják.

A magánterületet elhagyva újra a jogosítvánnyal rendelkező felnőtteknek kell átvenni a vezetést, úttalan utakon, erdei csapásokon érünk vissza a szállodához.

 

Élményvezetésünk során gyönyörű helyeken autózunk, azonban útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

 

Program időtartama: 90 perc (kb. 50 perc felnőtt vezetés, és 40 perc gyerekvezetés, az arányok  igény szerint módosíthatók) 

Helyszín: Gödöllői-dombság

Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)

Résztvevők száma: A meghívás 1-6 fő részére szól.

Lebonyolítás: egész évben.

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft