Extrém terepjáró túra G Mercedesszel

terepjáró_túra_1

Ezen élményvezetés alkalmával Vendégeink egy G Mercedes "Wolf"  (németül farkas) volánja mögött tapasztalhatják meg, miért a G Mercedest tartják a szakértők a világ legjobb terepjárójának.

A G Mercedes katonai, azaz "Wolf"  változata még a polgári célú G Mercedesnél is sokkal brutálisabb, letisztultabb, színtiszta haditechnika.

A G Mercedest kifejezetten katonai célokra fejlesztették ki, és szinte a világ összes hadserege rendszeresítette, és a mai napig hadrendben vannak. 

Katonai G Mercedesünk hat személyes, így a megajándékozott további négy barátját, családtagját is meghívhatja a terepjáró túrára, és az élményvezetés megosztható tetszés szerint.

Legénybúcsús terepjáró túra_4

Tapasztalt túravezetőnk végig a terepjáróban tartózkodva tanácsaival segíti a vezetőt, a terepakadályok leküzdésében.

Meleg időben fantasztikus élmény ponyva nélkül autózni, megtapasztalni a technika, és a természet találkozását. Terepjárónk különleges kialakításának köszönhetően, hidegebb időben felhúzott ponyva mellett ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró.

 

 

terepjaro_elmenyvezetes_tél (3)

Más szolgáltatókkal ellentétben, nálunk csak a Vendég, és az általa meghívottak vesznek részt a túrán, nem kell idegenekkel osztoznia a programon!

A terepjáró túrára gyermekek is jöhetnek de fontos tudni, mivel ez egy katonai terepjáró, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

Ezt az élményvezetést sokan csak "jeep túra" névvel illetik, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen Vendégeink extrém terepviszonyok között, szakember segítségével tapasztalhatják meg  G Mercedes terepjárónk legendás tudását.

Ha szeretne  "sarazni", a terepjáró túrán, érdemes csapadékosabb időt (eső, hó)  választani a terepjárós élményvezetés időpontjára, de száraz időben is nagyon izgalmas a túra, hiszen olyan meredek részekre tudunk felmenni, ahová esős időben reménytelen a feljutás.

 

tavaszi

Mindezek ellenére terepjáró vezetés nem igényel előzetes terep tapasztalatot, azonban a közúti vezetésben szerzett rutin nem hátrány (ez sem követelmény, volt már friss jogosítványos vendégünk is ezen a túrán).

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, de csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Lehetőség van több terepjáró együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

 

Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 120 perc
Helyszín: Gödöllői-dombság

Résztvevők száma: 1-6 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)
Lebonyolítás: Egész évben
A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft