Terepjáró vezetéstechnika oktatás G Mercedesszel

tavaszi

Ezt az élményajándék programunkat azon Vendégeink részére ajánljuk, akik nem rendelkeznek saját terepjáróval, de szeretnék elsajátítani  a terepjáró vezetéstechnika legfontosabb elméleti, és gyakorlati tudnivalóit.

Terepjáró vezetéstechnikai képzésünk első részében egy órás elméleti konzultációt tartunk, melyen csak az adott Vendég (és az általa meghívott személy) vesznek részt az oktatóval.

Mivel más Vendég nem vesz részt a képzésen, oktatónk teljes mértékben az adott Vendég igényeihez, felkészültségéhez, előzetes ismereteihez tudja alakítani az oktatás anyagát, ütemét, illetve a gyakorlati képzés jellegét.

terepjaro_elmenyvezetes_tél (4)

A terepjáró vezetéstechnika elmélet után, G Mercedeszünkkel fokozatosan, egyre nehezedő terepviszonyok között küzdünk le olyan természetes akadályokat, mert véleményünk szerint nincs értelme olyan akadályon gyakorolni, ami valóságban nincs a terepen, hiszen ritkán fordul elő hogy az erdőben elénk ugrik egy 45 fokos meredekségű 15 méter magas vasrámpa...

Éppen ezért  olyan akadályok leküzdését gyakoroljuk, melyek terepen közlekedés esetén, valós helyzetben is előfordulnak, pl. meredek szakaszok, oldaldőléses részek, homokos terület, önmentés, társmentés sb. különös tekintettel a feladatok biztonságos kivitelezésére.

Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.)
Program időtartama:150 perc  (60 perc elmélet, 90 perc vezetés)
Helyszín: Gödöllői Dombság

Résztvevők száma: 1-2 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)
Lebonyolítás: Egész évben
A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

 

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft