Katonai G Mercedes vezetés, és élménylövészet

terepjáró_túra_1

A katonai G Mercedes élményezetés egyik legnépszerűbb programunk, de mi ez esetben is tudjuk fokozni az adrenalinszintet! 

Ezen az élményautós programunkon a G Mercedes vezetésen túl még egy fantasztikus élményben lehet részük Vendégeinknek, egy igazi, 9 mm-es forgótáras pisztollyal lőhetnek.

Ez a pisztoly mindenben megegyezik a normál fegyverekkel, annyi a különbség, hogy nem ólomlövedéket lő ki, hanem gumilövedéket, mert a magyar törvények értelmében ez a lövészet, csak gumilövedékes fegyverrel legális. 

Vendégeinket Gödön, partnerszállodánkban fogadjuk, innen már G Mercedeszünkkel folytatjuk az utat, néhány perces közúti szakasz után már terepen vagyunk, ahol már Vendégeink vezethetik tapasztalt túravezetőnk társaságában terepjárónkat.

A G Mercedest a szakértők töbsége a világ legjobb terepjárójának tartja, ráadásul az általunk használt G Mercedesek katonai kivitelek, ez a G Mercedesnek egy erősített, még inkább terepjárásra optimalizált kivitele, melyet kifejezetten katonai felhasználásra fejlesztettek ki.

gumilövedékes

Ha a terepjáró túrát megelőző időszakban volt elegendő csapadék, brutális sárra, vizes szakaszokra számíthatunk, szárazabb időszakban pedig a meredek szakaszok teszik izgalmassá a túrát. 

Terepjáró túránkon ellátogatunk egy épített terepjáró pályára is, itt  G Mercedeshez méltóan extrém viszonyok között autózunk.

Pihenőképpen megállunk, és kezdetét veszi a lövészet a 9 mm-es forgótáras fegyverrel.

Tapasztalt túravezetőnk természetesen segít a fegyver biztonságos, és szakszerű használatában, mely a gumilövedékes fegyverek  között a legmagasabb minőséget képviseli,  rövid gyakorlás után hajszálpontos lövések leadására képes.

Az élménylövészet után visszaülve a terepjáróba folytatjuk utunkat, úttalan utakon, erdei csapásokon indulunk vissza terepjáró túránk kiindulópontjára.

Élményvezetésünk során gyönyörű helyeken autózunk, azonban útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

 

Program időtartama: 85-90 perc (60 perc vezetés, 25-30 perc lövészet) 

Lövészet: 12 lövés

Helyszín: Gödöllői Dombság

Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)

Résztvevők száma: A meghívás 1-6 fő részére szól.

Lebonyolítás: egész évben.

 

A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

4x4 ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 47.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

4x4 ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 47.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft