Dunakaland ajándékutalvány

Egyórás terepjáró túra,1-6 fő részére, mely során vendégeink extrém terepviszonyok között vezethetik katonai kabrio G Mercedesünket.

Egyéni quad túra élményajándék egy quaddal egyórás időtartamban, két fő részére a Gödöllői dombság területén. A túrán csak a megajándékozott és vendége vesz részt a túravezetővel, más vendégek nem.

Egyórás terepjáró vezetés kemény terepen egy legendás Jeep Wranglerral 1-3 fő részére

G Mercedes vezetés gyerekeknek jogosítvány nélkül, oktató autóval.

Egyórás dűne buggy túra a Gödöllői-dombságban, vagy a csepeli tavak környékén, 1-3 fő részére.

Egyórás egyéni quad túra két fő részére, egy rendszámos, kétszemélyes TGB quaddal a Gödöllői-dombság területén.

Ezt a programot azon vendégeink számára ajánljuk, akik rendelkeznek saját terepjáróval, de nem szokták terepen használni, és szeretnék elsajátítani a terepezés vezetéstechnikáját biztonságos körülmények között.

Jetskizés profi oktatóval egy hangulatos bányatavon a Dunakanyarban 25 perces időtartamban.

Terepjáró élményvezetés 1-4 fő részére, 70 perc vezetési időtartammal, Mitsubishi Pajeroval, vagy Nissan Terranoval, a Gödöllői dombság területén.

SUV vezetéstechnika oktatás élményajándékunkat azon Vendégeink részére ajánljuk, akik "városi terepjáróval" SUV-val, crossoverrel rendelkeznek és szeretnék megismerni autójuk képességeit könnyű terepen.

Élményajándékunk két különleges programra jelent meghívást, először kalandparkunk kötélpályáján tehetik próbára magukat a megajándékozottak, majd a hazai Duna egyik legszebb szakaszán következik egy órás felejthetetlen kenutúra.

Élményajándék utalványunk meghívást jelent három fő részére kötélpálya kalandra a Dunakaland kalandparkba, és három fő részére ebédmeghívást a Blade Land street food büfébe.

Ebéd meghívás négy fő részére Gödre a Don Papa étterembe

Gokart vezetés 20x4 perces körökben a Hajdúszoboszlói gokart pályán