Dunakaland ajándékutalvány

Egyórás terepjáró túra,1-6 fő részére, mely során vendégeink extrém terepviszonyok között vezethetik katonai kabrio G Mercedesünket.

SUV vezetéstechnika oktatás élményajándékunkat azon Vendégeink részére ajánljuk, akik "városi terepjáróval" SUV-val, crossoverrel rendelkeznek, és szeretnék megismerni autójuk képességeit könnyű terepen.

Egyéni quad túra élményajándék egy quaddal egyórás időtartamban, két fő részére a Gödöllői dombság területén. A túrán csak a megajándékozott, és vendége vesz részt a túravezetővel, más vendégek nem.

Egyórás terepjáró vezetés kemény terepen egy legendás Jeep Wranglerral 1-3 fő részére

G Mercedes vezetés gyerekeknek jogosítvány nélkül, oktató autóval.

Egy órás dűne buggy vezetés a Gödöllői dombságban, vagy a csepeli tavak környékén, 1-3 fő részére.

Fotózás a természetben, a Gödöllői dombságban 1-4 fő részére terepjáró túrával.

Ezt a programot azon vendégeink számára ajánljuk, akik rendelkeznek saját terepjáróval, de nem szokták terepen használni, és szeretnék elsajátítani a terepezés vezetéstechnikáját, biztonságos körülmények között.

Terepjáró élményvezetés 1-4 fő részére, 70 perc vezetési időtartammal, Mitsubishi Pajeroval, vagy Nissan Terranoval, a Gödöllői dombság területén.

Egyórás motorcsónak vezetés a gödi Duna szakaszon 1-4 fő részére a Dunakanyarban, egy tapasztalt túravezető kiséretében. Hajóvezetői engedély NEM szükséges a hajó vezetéséshez! 

Egyórás egyéni quad túra két fő részére, egy rendszámos, kétszemélyes TGB quaddal a Gödöllői dombság területén.

Élményajándékunk két különleges programra jelent meghívást, először kalandparkunk kötélpályáján tehetik próbára magukat a megajándékozottak, majd a hazai Duna egyik legszebb szakaszán következik egy órás felejthetetlen kenutúra.

Élményajándékunk tartalma egy négyfős kötélpálya meghívás a Dunakaland kalandparkba, és egy négyfős ebéd meghívás.

Ez az élményajándék meghívást jelent négy fő részére kötélpálya kalandra a Dunakaland kalandparkban, és utána egy pihentető wellnessre a közelben található Aphrodite hotel wellness részlegében.

A gyrokopter a repülés merőben új, és végtelenül szabad formáját testesíti meg, ahogy a többi programunkon is, nálunk itt is a vendég vezet! A közel negyed órás szárnyalás során vendégünk hazánk legszebb tájait csodálhatja meg.

Ajándékutalvány két fő részére, egy éjszakára Gödön, a Hotel Aphroditéba.