Jetski élmény

jet-ski dunakanyar

Jet -ski bérlésre, jetskizésre számos lehetőség áll rendelkezésre hazánkban, de ezzel a jet-ski élményajándékkal nem egyszerűen jetski bérlést ajándékoz, hanem a megajándékozott egy profi  (világ-és Európa bajnok, magyar bajnok) jetski szakembertől tanulhatja meg a jetskizés alapjait.

A jetskizés elsőre igen egyszerű sportnak tűnhet: ülök a jetskin, megyek egyenesen, és tövig húzom a gázt... Egyes szolgáltatóknál néhány mondatos "oktatás" után átadják a jetskit, a kedves vendég pedig eshet-kelhet kedve szerint.

jetski bérlés dunakanyar

Ezzel szemben, ha a mi  jet-ski élményajándékunkat választja, profi szakembertől, bólyák között szlalomozva lesheti el a jet-ski vezetés alapjait, rögtön kiderül, hogy jóval összetettebb, és izgalmasabb sport a jetskizés, mint egyenesen tövig húzott gázzal száguldozni.

Vendégeink Budapesttől fél órás autózással, Jól megközelíthető helyen, gyönyörű környezetben, a Dunakanyarban jetskizhetnek, egy tisztavizű, hangulatos bányatavon.

Vízreszállás után, az első 10 percben az oktató külön jet-skivel segíti a vezetéstechnikai alapok elsajátítását, majd a frissen megszerzett tudással magabiztos, és villámgyors köröket tehetünk meg a  rendkívül dinamikus, 90 lóerős, tökéletes műszaki állapotú Seadoo jetskikkel.

Helyszín: Vác külterület

Jet-skizés időtartama: 25 perc, mely megosztható két fő részére, két külön jetskivel 2x12.5 percre.

A jet-skit a szülő felelősségére gyermekek is vezethetik, kb. 12 éves kortól.

Úszás tudás nem feltétel, mentőmellényt biztosítunk.

Lebonyolítás: májustól-októberig, időjárás függvényében

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya