Terepjáró túra katonai G Mercedesszel

Milyen a világ legjobb terepjáróját vezetni kemény terepen?

Terepjáró túra kabrio G Mercedesszel_1

Nehéz elmondani, inkább próbálja ki, vagy ajándékozza meg párját, családtagját  terepjáró vezetés élményaján-dékunkkal.

A G Mercedeszről érdemes tudni, hogy világ szinte összes hadseregében rendszeresítették, és a mai napig hadrendben vannak.

Nem véletlenül, hiszen legendás terepjáró képesség és végletekig megbízható technika jellemzi.

Differenciálzárak, felezőváltó, csörlő, és sok egyéb  különleges felszerelés teszi a G Mercedest alkalmassá a különleges terepviszonyok leküzdésére off road túránk során.

terepjaro_elmenyvezetes_tél (4)

Ez a G Mercedesznek is egy speciális katonai kivitele, az úgynevezett G "Wolf" a szó németül farkast jelent, ami jól sejteti az autó képességeit.

Nincs ABS, nincs légzsák, nincs villanyablak, nincs lejtmenet vezérlés, nincs semmi felesleges extra, csak kőkemény haditechnika, melyet nem véletlenül használnak a speciális katonai alakulatok...

A rossz idő sem akadály, hidegben felhúzott ponyvával bonyolítjuk le a terepjárós élményvezetést, terepjárónk különleges kialakítása miatt ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró.

Jó idő esetén ponyva nélkül terepjárózunk.

Jó idő esetén ponyva nélkül terepjárózunk, fantasztikus élmény megélni a technika és a természet közvetlen találkozását!

Terepjáró vezetésben, és oktatásban is nagy tapasztalattal rendelkezõ túravezetőink segítségével Vendégeink elsajátíthatják  a terepjáró vezetés alapjait, igazi élményautózás lesz a katonai kabrio G Mercedes vezetés!

A terepjáró túra során úgynevezett „speciál szakaszokat” is le kell küzdeniük vendégeinknek,(rendkívül meredek szakaszok, nagyon mély sár) természetesen ehhez részletes útmutatást kapnak az autóban tartózkodó túravezetőtől.

Ez az élményvezetés teljesen más, mint a rally autó vezetés, hiszen itt inkább lassan megyünk, de brutális terepakadályokat küzdünk le.

A terepviszonyokat nagyban befolyásolja az előzetes csapadék mennyisége, száraz időben sarazni nem tudunk, viszont olyan rendkívüli meredekekre tudunk felmenni a terepjáróval, ahová esős időben esélytelen feljutni.

A terepjárót vendégeink felváltva is vezethetik, maximum öt vendég jöhet, de fontos tudni, mivel katonai terepjáró, ezért a két első ülés után, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Vendég által vezetett időtartam: 1 óra
Helyszín: Gödöllői-dombság

Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül.
Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km.)
Résztvevők száma: 1-6 fő (A megajándékozott és meghívottjai)
Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

A túrára gyermekek is jöhetnek, lehetőség van több autó együttes túrájára, ez esetben az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

Terepen rendszeresen terejáróval közlekedők, vagy terepjáró versenyzők részére érdemes a G Mercedes extrém túrát választani, mert ezen a kétórás túrán már egy gyakorlott terepező részére is tudunk bőven kihívást biztosítani.

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Túraleírás:

Ez a túraútvonalunk a Gödöllő dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.

Utunk során felkapaszkodunk terepjáróinkkal egy rendkívül meredek úton a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.

Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége. A továbbiakban vendégeinknek le kell küzdeni egy rendkívül technikás, hossz- és keresztirányban is erősen megdőlt útszakaszt. Ha túránkat megelőzően elég csapadék volt, számíthatunk rendkívül saras szakaszokra.

A program nehézségi fokát nagyban meghatározzák az előzetes időjárási viszonyok, éppen ezért a túra időpontját érdemes a csapadékosabb időszakra tenni. A program során napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Egyedi és különleges ajándék születésnapra férfiaknak, nagyon jó ajándék évfordulóra, 18. születésnapra, 30. születésnapra, 40. születésnapra, 50. születésnapra 60. születésnapra, ajándék férfinak névnapra, különleges karácsonyi ajándék férfiaknak, karácsonyi ajándék pároknak.

Vagy csak úgy, ha érdekli a terepjárózás!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft