Quad túra egyórás

Gyártó: Funnycar Élményajándék

23224444_1453453248035437_963025439_o

Quad túráink Pest megyében és Magyarországon is egyedülálló módon rendszámos quadokkal történnek, így a hazai quad túra szervezők közül, közterületen egyedül a mi quad túráink legálisak.

Fontos kiemelni, hogy quad túráinkat egyénileg bonyolítjuk le, tehát nem vonunk össze egy túrára egymás számára idegen vendégeket. Az adott túrán csak a túravezető és a Vendég, illetve az általa meghívott személy(ek) vesz(nek) részt.

Quad túra ajándékutalvány_2

Különlegességünk, hogy nem egy néhány száz méteres körpályán quadozunk, hanem egy fokozatosan nehezedő, változatos, és látványos túraútvonalat járunk be.

Quadjaink érvényes forgalmi engedéllyel rendelkeznek, így Ön biztos lehet abban, hogy tökéletes műszaki állapotú, biztonságos quadokkal élheti át ezt a fantasztikus élményt! 

Tehát ha legális, biztonságos, és élvezetes quadozásra vágyik Budapest közelében extrém terepképességű quadokkal, vagy quadozást szeretne ajándékozni, érdemes a mi quad túránkat választani.

Quad túráink Budapest határától mindössze 16 km-re Gödről indulnak, utunk során felejthetetlen túrát teszünk a Gödöllői Dombság területén, így vendégeink Budapest közelében, mégis gyönyörű környezetben quadozhatnak.

quad_bérlés_1

Quadjaink nagyméretű, 600 cm³-es, kétszemélyes, automata váltós TGB quadok felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, csörlővel, így alkalmasak extrém akadályok leküzdésére is.

A quadok vezetése különleges előképzettséget nem igényel, de hatalmas élményt jelent, továbbá utasként  (kényelmes háttámlás ülésen ülve) az is részt vehet a quadtúrán, aki nem kíván vezetni, vagy nincs jogosítványa.

A quad túra egy szakaszán magánterületen quadozunk, ezen a részen a jogosítvánnyal nem rendelkező utas is kipróbálhatja a quad vezetését, 10-20 perces vezetési időtartamban. (ez esetben is feltétel, hogy fizikailag, szellemileg alkalmas legyen a quad vezetésére)

A túra során végig vendégeink segítségére lesz egy tapasztalt túravezető, aki külön quaddal vezeti a túrát, és garantálja a biztonságos és élvezetes quadozást.

quadozás

Amennyiben a képeken látható "sarazós" quadozást szeretne, érdemes megtekinteni  extrém és off road quad túránkat, mert a hosszabb menetidejű túrákon több saras szakaszt tudunk érinteni (időjárástól fűggően)

 

 

quad túra fotó

A quad túra során igény szerint fotót készítünk Önről, melyet a quadozás után kulcstartóba illesztve adunk át.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy Szép kártyával is megoldható)!

Kevés a négykerékhajtás? Próbálja ki a nyolckerék meghajtású ATV vezetést! Érdemes megtekinteni extrém és off road quadtúránkat, mert a hosszabb menetidejű túrákon több saras szakaszt tudunk érinteni (időjárástól függően).

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

A quad túra menete:

Vendégeinket partnerszállodánkban fogadjuk, majd rövid elméleti bevezető után, elindulunk a túrára. Rövid közúti rész után (kb.1 perc) elhagyjuk az épített utat, hogy kezdetét vegye a nagy kaland!

A túra első felében könnyebb, de megkapó szépségű részeken quadozunk, majd egyre nehezebb, technikásabb részek következnek. Időjárástól függően némi dagonyázás is várható, természetesen csak olyan mértékben, amit a vendégek jónak találnak.

Utunk során felkapaszkodunk a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben az egész Dunakanyar, a Pilis, és a Naszály is gyönyörűen látható. Útba ejtünk egy homokbánya gödröt is, itt alaposan próbára lehet tenni a quadok (és saját) képességeinket!

A meghívás egy quaddal egy vagy két fő részére szól, a vezetési időt a vendégek  tetszés szerint megoszthatják.

A túrán utasként a szülő felelősségére gyermek is részt vehet, fontos, hogy leérjen a lába a lábtartóra (kb. 140cm-es testmagasságtól).

A programon csak a megajándékozott, és az általa meghívott személy vesz részt a túravezetővel, tehát más csoporthoz nem kell alkalmazkodni!

Vendég által vezetett időtartam: 1 óra
Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.
Helyszín: Gödöllői Dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km.)

Résztvevők száma: 1-2 fő/quad (A megajándékozott és meghívottja)
A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként.


Bukósisakot, higiénikus, egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk, a maszkot vendégeinknek ajándékozzuk a túra végén.

A quad vezetésének feltétele: Érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása (személyautóra érvényes jogosítvánnyal is vezethető).

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabdidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft