Apa-fia quad túra

quad_bérlés

Quad élményvezetésünk Pest megyében, és hazánkban is egyedülálló módon, rendszámos quadokkal történik, így a hazai quados program szervezők közül közterületen egyedül a mi quad túráink legálisak.

Mitől lesz ez a quad túra apa-fia program?

Előfordul, hogy egy apa nehezen ért szót (az esetleg kamaszódó) fiával, vagy nem jut elég idő a közös programokra. A quadozás igazán "férfias" program, a közös élmény, az együtt töltött idő segítheti egy apa fia kapcsolat elmélyülését.

Quad túráinkon Vendégeinket egyénileg fogadjuk, tehát nem vonunk össze egy túrára egymás számára idegen vendégeket. Az adott túrán csak a túravezető és a Vendég, illetve az általa meghívott személy(ek) vesznek részt. Így nincs külső zavaró tényező a quadozás során, apa és fia maradéktalanul egymásra tud figyelni.

Természetesen, ha egy apa a lányával érkezik, vagy egy anyuka a gyermekével, annak sincs semmi akadálya. Hölgyek is nagyon szokták élvezni a quadozást! 

quad_bérlés_1

Továbbá, quad túráinkat nem egy monoton, unalmas, néhány száz méteres körpályán bonyolítjuk le, hanem egy fokozatosan nehezedő, változatos és látványos túraútvonalat járunk be.

Quadjaink érvényes műszaki engedéllyel rendelkeznek, így Ön biztos lehet abban, hogy tökéletes műszaki állapotú, biztonságos quadokkal élheti át Apa gyermekével ezt a fantasztikus élményt! 

Quad túráink Budapesttől 16 km-re, Gödről indulnak. Quad túránk során szabadon és legálisan túrázunk a Gödöllői-dombság területén, így vendégeink Budapest közelében, mégis gyönyörű környezetben quadozhatnak.

Quadjaink nagytestű, 600 cm³-es, kétszemélyes, automata váltós TGB quadok felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, csörlővel, így alkalmasak nehéz akadályok leküzdésére is.

quadozás

A quadok vezetése különleges előképzettséget nem igényel, utasként kényelmes, és biztonságos háttámlás ülésen ülve 135 cm-es magasságtól lehet részt venni a programon. 

A quad túránk útvonala részben magánterületen vezet, ezen a szakaszon, nagyobb gyermek  jogosítvány nélkül a szülő felelősségére vezetheti a quadot,  kb. 20 perces időtartamban. (Javasoljuk, hogy a szülő ez esetben is üljön föl másodikként a quadra.)

Amennyiben a gyermek vezeti a quadot, feltétel, hogy fizikailag, szellemileg alkalmas legyen a quad vezetésére.  (Kb. 9-10 éves kortól már alkalmasak rá a gyerekek)

Élményajándék programunkon vendégeink segítségére lesz egy tapasztalt túravezető, aki külön quaddal vezeti a túrát, és garantálja a biztonságos és élvezetes quadozást.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy Szép kártyával is megoldható)

quad túra fotó

A quad túra során igény szerint fotót készítünk Önről, melyet a quadozás után kulcstartóba illesztve adunk át.

 

 

 

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Vendég által vezetett időtartam: 1 óra
Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.
Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km.)

Résztvevők száma: 1-2 fő/quad (A megajándékozott és meghívottja.)
A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként.


Bukósisakot, higiénikus, egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk, a maszkot vendégeinknek ajándékozzuk a túra végén.

A quad  közúti vezetésének feltétele: Érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása (személyautóra érvényes jogosítvánnyal is vezethető).

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabdidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft