Off Road quad túra

Ez az élményajándék nem véletlenül kapta az off road quadtúra elnevezést, hiszen mindegyik quad túránk változatos és izgalmas, de időtartamánál fogva ezen a quad túrán nyílik lehetőség maradéktalanul kihasználni quadjaink extrém terepképességeit.

quad_bérlés_1

A quad túrához 600 cm³-es, kétszemélyes, automata váltós TGB quadokat biztosítunk, melyek felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, és csörlővel vannak felszerelve, így extrém akadályok leküzdésére alkalmasak.

Quadjaink háttámlásak, így utasként is biztonságos, és kényelmes quadozásra nyílik lehetőség. (Gyermek is jöhet utasként kb. 140 cm-es magasságtól.)

Vezetésük különösebb előképzettségen nem igényel, de hatalmas élményt jelent!

Quadjaink rendszámosak, ennek egyik előnye, hogy hazánk egyetlen legális közúti quad túráján vehet részt. A másik pozitívuma, hogy quadjaink rendszeres, szigorú hatósági műszaki vizsgán esnek át, így Ön biztos lehet, hogy kiváló műszaki állapotú, biztonságos quadokat bérel tőlünk.

Ha a megajándékozott még soha nem quadozott, elsőre alap vagy haladó túránk is jó választás, de az igazi adrenalinfüggők, vagy minimális quad vezetési tapasztalattal rendelkezőknek jó választás ez az off road quad túra.

A quad túra menete:

Off Road quad túra. A quad túra menete.

Vendégeinket partnerszállodánkban fogadjuk, majd rövid vezetéstechnikai ismertető után felülünk a quadokra, és irány a végtelen szabadság!

Nagy tapasztalattal rendelkező túravezetőnk végig vendégeink előtt halad egy külön quaddal. Először könnyebb szakaszok következnek, majd fokozatosan egyre nehezebb akadályokat küzdünk le, tehát ez a quadbérlés, quadozás legbiztonságosabb módja.

Átkelünk ház méretű épített akadályokon, homokbánya gödrök, és egy több száz méteres vizes szakasz teszi felejthetetlenné a túrát (időjárástól függően).

quadozás

Természetesen itt is vendégeink élménye és biztonsága az elsődleges szempontunk, tehát senkit nem állítunk számára megoldhatatlan, vagy balesetveszélyes feladat elé.

A quad túrán csak a megajándékozott és az általa meghívott személy(ek) veszenek részt a túravezetővel, tehát más csoporthoz nem kell alkalmazkodni!

A quad túra egy szakasza magánterületen vezet, ezen a részen jogosítvánnyal nem rendelkező Vendégeink is átvehetik a quad vezetését (fontos, hogy fizikailag, és szellemileg ez esetben is alkalmasnak kell lenni a quad vezetésére)

Több éves tapasztalattal rendelkező túravezetőink, mindig az adott vendégekhez igazítják a túra menetét.

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

A quad túrán utasként is részt lehet venni, gyermek is jöhet, fontos hogy leérjen a lába a lábtartóra (kb.140 cm.-es magasságtól).

 

quad_bérlés

Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km). Bukósisakot, higiénikus egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk.

Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás (személyautó) jogosítvány.

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.

A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként.

Ez az élményajándék az alábbi lehetőségek egyikére váltható be:
Egy quaddal 1-2 fő vezethet 120 percet
Két quaddal 2-4 fő vezethet 60 percet

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

quad túra fotó

A quadozás során igény szerint fotót készítünk Önről, melyet quad túra után kulcstartóba illesztve adunk át.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft