Élményhajózás a Dunán

élményhajózás a dunakanyarban

Motorcsónak túránk során Vendégeink egy elegáns, francia iparművészek által megálmodott Jeanneau 695-ös hajó fedélzetén száguldva csodálhatják meg a Dunakanyar páratlan szépségét.

Élményhajózásunkon csak Ön és az Ön által meghívott Vendégek vesznek részt a kapitánnyal, más vendégekkel, idegenekkel nem kell megosztania az élményt! 

Vendégeink a nyitott hátsó fedélzeten kialakított párnás üléseken is helyet foglalhatnak, vagy szelesebb, hűvösebb időben a teljes körpanorámát biztosító fűthető kabinban kialakított párnázott ülőhelyeken élvezhetik a hajózást.

élményhajózás

Megtekintjük a legendás gödi homokszigetet, vízállástól függően kisebb mellékágakba is behajózunk, ahol gyönyörű vizimadarakkal találkozunk, szürkegém, kárókatona, jégmadár, időnként még teknősöket is megfigyelhetünk.

Hajónk közel 200 lóerős motorja impozáns menetteljesítményt biztosít, tengeri hajózásra kialakított orrkiképzése miatt a legnagyobb dunai hullámokat is bátran meglovagolhatjuk vele. 

élményhajózás

Hivatásos hajóvezetői engedéllyel rendelkező kapitányunk sok érdekességet mesél a hajózásról, a Dunáról, a hajó komfortos kialakításából adódóan kényelmesen lehet beszélgetni a hajóban, nem kell túlkiabálni a motor, és szél zaját.

Minibár, wc, folyóvizes kézmosó teszi összkomfortossá utazásunkat. Profi navigációs berendezés, VHF rádió berendezés növeli hajónk biztonságát.

Yachtunk méretéből és teljesítményéből adódóan vezetéséhez hajóvezetői engedély szükséges, de kapitányunk szívesen bevezeti vendégeinket a hajó kormányzásának, és kezelésének rejtelmeibe. 

élményhajózás_dunakanyar

Hajóvezetői engedéllyel rendelkező vendégeink kapitányunk társáságban önállóan vezethetik a hajót.

Motorcsónak túránkra természetesen gyermekek is jöhetnek, akár 3-4 évesek számra is tudunk megfelelő méretű mentőmellényt biztosítani.

Élményhajózásunkhoz úszás tudás, hajóvezetői képesítés nem szükséges,  hajóvezetői engedéllyel rendelkező vendégeink a túra során önállóan is vezethetik a hajót.

élményhajózás a dunán

Program időtartam: 60 perc (ebből kb. 50 perc hajózás)
Helyszín: A Duna gödi szakaszának környéke
Résztvevők száma: A meghívás 1-6 fő részére szól. A biztonságos és dinamikus hajózás érdekében a vendégek összsúlya maximum 400 kg lehet.
Lebonyolítás: Áprilistól-novemberig

 

A hajókirándulás a Dunán tökéletesen biztonságos program, feltéve, hogy megfelelően képzett, hivatásos kapitánnyal, és hajózási engedéllyel rendelkező szolgáltatót választ, ezért érdemes minket választania: Hajózási engedély számunk: HE 11296-22

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Egyórás élményhajózásunk is fantasztikus, de ha szeretné alaposabban végig hajózni a Dunakanyart, tekintse meg 90 perces motorcsónak túránkat! 

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya