Élményhajózás a Dunakanyarban

élményhajózás a dunakanyarban

Élményhajózásunk során Vendégeink egy elegáns, francia formatervezők által megálmodott, de japán motorral felszerelt Jeanneau 695-ös yachttal csodálhatják meg a Dunakanyart, és a páratlan szépségű kisoroszi szigetcsúcsot.

Motorcsónak túránkon csak Ön és az Ön által meghívott Vendégek vesznek részt hivatásos kapitányunkkal, idegenekkel, más vendégekkel nem kell megosztania az  élményhajózást! 

Vendégeink a tatfedélzeten kialakított párnázott üléseken foglalhatnak helyet,  hűvösebb időben pedig a teljes körpanorámát biztosító fűthető kabinból csodálhatják meg a tájat.

élményhajózás a dunakanyarban_1

Dunai hajózásunk során ritkán látható vizimadarakkal találkozhatunk szürkegém, kárókatona, jégmadár, különböző ragadozó madarak is felbukkanak.

Yachtunk közel 200 lóerős motorja dinamikus menetteljesítményt biztosít, a tengeri hajózásra kialakított hajótest a legnagyobb dunai hullámokkal is játszva megbírkózik.

élményhajózás

Hivatásos hajóvezetői engedéllyel rendelkező kapitányunk számos érdekességet mesél a hajózásról, a Dunáról.

A hajó modern kialakításából adódóan nem kell túlkiabálni a szél, és a motor zaját, kényelmesen lehet beszélgetni utazásunk során.

Minibár, wc, folyóvizes kézmosó segíti a zavartalan élményhajózást. Profi GPS-es navigációs berendezés, VHF rádió berendezés fokozza hajónk biztonságát.

Fél-háromnegyed óra hajózással érünk el a páratlan szépségű Kisoroszi szigetcsúcsra, közben megtekintjük a Dunáról Vác történelmi részét, a verőcei magaspart századelős villáit, majd a Visegrádi vár alatt, a szigetcsúcs laposan elterülő homokos partjainál állunk meg, hogy befogadjuk a táj szépségét.

élményhajózás_dunakanyar_1

Élményhajózásunk során kijelölt szabadstrandok mellett is elhaladunk, így jó idő esetén vendégeink akár meg is mártózhatnak az erre a szakaszra jellemző kiváló minőségű Duna vizben.

Hajóvezetői engedéllyel rendelkező vendégeink kapitányunk társáságban önállóan vezethetik a hajót, hajóvezetői engedéllyel nem rendelkező utasainkat pedig szívesen bevezeti kapitányunk a hajó kormányzásának, és kezelésének rejtelmeibe.

élményhajózás_dunakanyar

Motorcsónak túránkra természetesen gyermekek is jöhetnek, akár 3-4 évesek számára is tudunk megfelelő méretű mentőmellényt biztosítani.

Élményhajózásunkhoz úszás tudás, hajóvezetői képesítés nem szükséges,  hajóvezetői engedéllyel rendelkező vendégeink a túra során önállóan is vezethetik a hajót.

 

élményhajózás a dunán

Program időtartam: 90 perc
Helyszín: A Dunakanyar visegrádi része
Résztvevők száma: A meghívás 1-6 fő részére szól, a biztonságos és dinamikus hajózás érdekében a vendégek összsúlya maximum 400 kg lehet.
Lebonyolítás: Áprilistól-novemberig

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)

Fontos: A dunai élményhajózás teljesen biztonságos program, de csak akkor ha megfelelően képzett, hivatásos hajóvezetővel, és hajózási engedéllyel rendelkező szolgáltatót választ, ezért érdemes minket választania: Hajózási engedély számunk: HE 11296-22

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

Elsőre elég lenne egy rövidebb motorcsónak túra is? Egyórás élményhajózás itt

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

    

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya