Terepjáró vezetéstechnika oktatás félnapos

terepjáró_vezetéstechnika_oktatás

Terepjárót, SUV-ot általában azért veszenek az emberek, hogy ha le kell térniük az épített útról, akkor is biztosan megérkezzenek célukhoz.

A terepjáró sok esetben tudná teljesíteni a feladatot, de a sofőr nem biztos, hogy ki tudja használni a terepjárója tudását...

illetve, ha ki is tudja használni a terepjárója képességeit, lehet hogy indokolatlanul nagy amortizációnak teszi ki, márpedig a terepjárók, SUV-ok javítása nem olcsó.

Éppen ezért javasoljuk terepjáró vezetéstechnika képzésünket, ahol Vendégünk biztonságos keretek között ismerheti meg a terepjáró vezetés fortélyait, és terepjárójának képességeit, és ami még ennél is fontosabb terepjárója határait, így biztosan nem kerül majd a napi terepvezetés során balesetveszélyes helyzetbe.

vezetéstechnika_oktatás

Terepjáró vezetéstechnika képzésünk soránt, az elméleti konzultáció után, biztonságos, legális, szabályzott, de mégis valóságos szituációkban lehet gyakorolni a különböző terepjárós vezetéstechnikai helyzeteket. pl: saras részek, emelkedő leküzdése,  oldaldőlés szakasz.

Terepjáró vezetéstechnikai oktatásunk nem egy néhányszáz méteres körpályán, mesterséges akadályok között zajlik, hanem valós körülmények között, természetes, és életszerű  akadályokat kell leküzdeniük Vendégeinknek túravezetőnk szakszerű iránymutatása mellett.

Különlegességünk, az egyéni oktatás, tehát vezetéstechnikai képzésünkön csak az adott Vendég, és az oktató vesz részt, így személyre szabott képzést tudunk biztosítani.

Nem kell csoporthoz csatlakozni, teljes mértékben az adott Vendég igényeihez, autójához,  és időbeosztásához tudjuk igazítani a képzést! 

Ezen a terepjáró vezetéstechnikai képzésen Vendégeink saját terepjárójukkal vehetnek részt, amennyiben nem rendelkeznek saját terepjáróval az általunk biztosított G Mercedest is vezethetik.

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Terepjáró vezetéstechnika oktatás menete:  Képzésünk a Gödön található Aphrodite hotelben másfél órás konzultációval kezdődik, mely során a Vendég autójához, és igényeihez alakított elméleti ismereteket adunk át, melyhez saját 14 oldalas jegyzetünket biztosítjuk.

Az elmélet után  kétórás vezetéstechnikai gyakorlat következik terepen. A túrát katonai G Mercedeszünkkel vezetjük, a Vendég, és saját autónk között rádiós kapcsolatot biztosítunk.

A program során fokozatosan nehezedő terepviszonyok között, végig terepen autózunk.

A túra tempóját, nehézségi fokát, és a teljesítendő akadályokat mindig az adott Vendég előzetes tapasztalataihoz, felkészültségi fokához, és terepjárója jellegéhez igazítjuk. (pl . szalonállapotú autó esetén nem megyünk karcos részre)

Terepjáró túra saját autóval, wellnessel_1

Túraútvonalunk változatos, (homokos részek, saras szakaszok, merdek emelkedők) és legális (természetvédelmi területre nem hajtunk be) esetleges elakadás esetén G Mercedeszünkkel szakszerű és biztonságos segítséget nyújtunk.

Terepjáró vezetéstechnikai tréningünkre bármilyen négykerék meghajtású terepjáróval, SUV-val crossoverrel lehet jönni, az előzetes igényfelmérés során a program menetét személyre szabjuk.

Program időtartama: 60 perc elmélet, 120 perc terepjáró túra.

Találkozó: Göd, Hotel Aphrodite (2131 Göd, Alagút u. 32.)

Résztvevők száma: 1-4 fő egy terepjáróval (a Megajándékozott meghívhat további három főt).

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).