Terepjáró vezetés Gyerekeknek

élményvezetés_gyerekeknek

A fiatalok többsége már a jogosítvány megszerzése elött nagyon ügyesen vezet...-ne!!!

Ha lenne rá alkalmuk, és mindez nem lenne törvénybe ütköző! 

Élményvezetés gyerekeknek programunkon mindez megvalósulhat, hiszen speciálisan átépített G Mercedes terepjárónkban jobb oldalon is vannak pedálok (oktató pedál) így nagy gyakorlattal rendelkező túravezetőnk a szükséges mértékben tudja segíteni a fiatalokat a vezetés elsajátításában.

Az élményautózásra természetesen családja is elkísérheti a gyermeket, akár további 5 fő is befér terepjárónkba, fotózásra, videózásra is van lehetőség.Kisgyermekek hatalmas élmény ha "egyedül" vezetve kormányozzák a terepjárót, miközben a túravezető a biztonságra ügyelve kezeli a pedálokat, kamaszok már a pedálok használatával, teljesen önállóan, mégis biztonságban vezethetnek.

Több gyermek felváltva is vezethet, a rendelkezésre álló vezetési idő megosztható a fiatalok között.

Némi gyakorlás után, a gyerekek már terepakadályokat is teljesíthetnek:  vizesárok, sárgödör, minden fiúgyerek álma...

Tapasztalataink alapján már 6-8 éves kortól ügyesen vezetnek a fiatalok, de akár a jogosítvány megszerzése előtt közvetlenül is nagy élmény a világ legjobb terepjáróján gyakorolni.

G_Mercedes_élményvezetés

Az élményvezetéshez használt G Mercedesünket, annak ellenére, hogy egy kőkemény katonai terepjáró, nagyon könnyű vezetni, kormánya, váltója finomabban működik, mint a legtöbb jelenlegi személyautónak.

A kuplungkezelést is nagyon könnyű elsajátítani vele,  hiszen 3000 cm³-es szívódízel motorja már alapjáraton nagyon nyomatékos, így a fiataloknak biztos sikerélményt jelent,hogy nem fulladnak le vele induláskor. 

Az élményautózásra a gyerekeknek egy hatalmas, közforgalom elöl elzárt magánterületen Budapest közelében kerül sor, így legálisan, és biztonságosan élhetik át a fantasztikus kalandot! 

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Program időtartama: 1 óra terepjárózás, ebből a gyerekek kb. 40 percet tudnak vezetni
Helyszín: Gödöllői-dombság

Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül.
Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km.)
Résztvevők száma: 1-6 fő (A megajándékozott és meghívottjai.)

Vezetéshez szükséges életkor: kb. 6 év

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

Gyerek élményvezetést Jeep Wranglerünkkel is tudunk biztosítani.

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Élményajándék gyerekeknek, Élményvezetés gyerekeknek 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft