Jeep offroad túra

dzsiptúra

A terepjárókat nem véletlenül szokta a köznyelv dzsipnek hívni, hiszen ez a legendás terepjáró márka neve sokak számára egyet jelent a terepjárózással, a dzsippezéssel ! 

Ezzel az élményajándék utalványunkkal a megajándékozott meghívást nyer egy egyórás dzsipvezetésre, dzsiptúrára a Gödöllői-dombság területén.  

Többi élményajándékunkhoz hasonlóan, ezen a dzsip élményvezetésen is végig a megajándékozott vezetheti a Jeepet kemény terepen, brutális meredek részeken, sivatagszerű homokban.

A terepjáróban tartózkodó  túravezetőnk tanácsaival segíti a vezetőt a legnehezebb akadályok leküzdésében is.

dzsip élményvezetés

Ha a túrát megelőzően volt elegendő csapadék, saras, vizes szakaszokon lehet kipróbálni, miért is vált a Jeep, a dzsip, a terepjáró szó szinonimájává...

Gyerekek is jöhetnek a túrára, Vendégeink biztonságát hárompontos biztonsági övek és bukócsövek garantálják.

Sőt, a terepjáró túra közforgalom elöl elzárt, magánterületen vezető szakaszán a gyerekek is vezethetik a Jeepet, terepjárónk pótpedálsorral van felszerelve! 

Jeep Wranglerünk négy felnőtt számára kényelmes, így a megajándékozott további két főt hívhat meg a terepjárós kalandtúrára, akár a vezetési időt is megoszthatja Vendégünk az általa meghívottakkal. (gyerekek, vagy vékony testalkatú felnőtt esetén összesen négyen is jöhetnek)

jeep gyerekvezetés_élményajándék

A Jeepben csak a megajándékozott, illetve az általa meghívottak és a túravezető tartózkodik. Más élményvezetéseinkhez hasonlóan, dzsip túráinkat is egyénileg szervezzük. Egymás számára idegen vendégeket, csoportokat nem vonunk össze, nem konvojban terepjárózunk.

Tapasztalt túravezetőnk tanácsaival a terepjáró vezetési tapasztalattal nem rendelkező Vendégeink is le tudják küzdeni a legkeményebb terepakadályokat is.

Dzsippünket brutális benzinmotorja, kapcsolható összkerékhajtása, felezőváltója, hatalmas, 32 collos terepgumijai teszik legendás terepjáróvá!

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen. Ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Vendég által vezetett időtartam: 1 óra
Helyszín: Gödöllői-dombság

Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül.
Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km)
Résztvevők száma: 1-3 fő (A megajándékozott és meghívottjai)
Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

dzsip túra

A Jeep vezetés során igény szerint fotót készítünk Önről, melyet jeep túra után kulcstartóba illesztve adunk át.

 

 

 

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Egyedi és különleges ajándék születésnapra férfiaknak, nagyon jó ajándék évfordulóra, 18. születésnapra, 30. születésnapra, 40. születésnapra, 50. születésnapra 60. születésnapra, ajándék férfinak névnapra, különleges karácsonyi ajándék férfiaknak, karácsonyi ajándék pároknak.

Vagy csak úgy, ha érdekli a terepjárózás!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft