Terepjáró túra és wellness

Szeretné halmozni az élvezeteket?

Extrémsport ajándékutalvány: Terepjáró túra és wellness

Semmi akadálya hiszen ez az élményajándék utalványunk meghívást jelent egy fantasztikus, közel egyórás élményvezetésre, ahol vendégeink a világ legjobb terepjáróját, egy katonai G Mercedest vezethetnek extrém terepviszonyok között!

Igen, más szolgáltatókkal ellentétben nálunk terepen végig a vendég, vagy az általa megívottak vezethetnek, sőt, a megajándékozott további négy főt is meghívhat az élményautózásra (gyermekek is jöhetnek).

A terepjáró túrán mindvégig az autóban tartózkodik egy terepjárós túravezető, aki tanácsaival segít az extrém terepakadályok leküzdésében.

 

terepjaro_elmenyvezetes_tél (3)

Fontos kiemelni, mivel ez egy katonai terepjáró, az első két ülés után a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

Annak ellenére, hogy ponyvatetős terepjáró, speciális kialakításának köszönhetően hidegebb időben ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró, viszont meleg időjárás esetén a ponyva nélküli kabriózás fantasztikus élményt nyújt!

Ezt a programot sokan csak jeep túra néven emlegetik, pedig egy katonai G Mercedest vezethetnek, melyet szinte a világ összes hadserege rendszeresített, és a mai napig hadrendben van.

Az út első néhány kilométerén könnyeb terepen haladunk (bár, ha sok eső esett a túrát megelőzően, személyautóval itt sem találkozunk) majd egyre nehezebb terepakadályokon kelünk át.

Kisebb homokbánya gödrök után egy meredek úton felkapaszkodunk a terepjáróval a környék legmagasabb pontjára, ahonnan szép kilátás nyílik a Pilisre, a Naszályra.

Ezután egy igen techinkás szakasz következik, majd az előzetesen esett csapadék mennyiségétől függően saras részek várhatóak.

 

Terepjáró túra wellnessel

A program másik része jó kiegészítője a napnak, hiszen a terepjárózás okozta izgalmakat a túránk kiindulópontján az Aphrodite Hotel wellness részlegében tudjuk levezetni, ahol fitness terem, szauna oázis, belső medence várja vendégeinket.

Terepen rendszeresen terejáróval közlekedő vezetők, vagy terepjáró versenyzők részére érdemes  az Extrém G Mercedes túrát választani, (kérés szerint wellnessel) mert az extrém túrán egy gyakorlott terepező részére is tudunk bőven kihívást biztosítani.

Program időtartama: egyórás terepjáró vezetés + 8 óra wellness
Résztvevők száma*: A terepjáró túrán öt fő vehet részt, akik felváltva vezethetnek, a wellness meghívás két fő részére szól, igény szerint a helyszínen vásárolható wellness belépő

Találkozó:  Gödön, (Budapesttől 16 km) partnerszállodánkban, ingyenes, zárt parkoló a hotel területén!
A terepjáróvezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

 

Tekintse meg további videóinkat a galériában

 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft