Extrém quad túra

Ez a quad túra egyedülálló, hiszen rendszámos quadokkal túrázunk, így szabadon, és legálisan kalandozhatunk Budapest közelében, a Gödöllői-dombság gyönyörű vidékén.

quadtúra_pestmegye

A túrák lebonyolításához kétszemélyes, 600 cm³ -es, automata váltós TGB túra quadokat biztosítunk, melyek felezőváltóval, négykerék hajtással, első differenciálzárral, és csörlővel vannak felszerelve így extrém akadályok leküzdésére alkalmasak.

Quad túránkhoz külön quaddal túravezetőt biztosítunk, aki legális, és izgalmas túraútvonalat mutat vendégeinknek, így talán ez a quad bérlés legbiztonságosabb módja.

 

quadozás

A quad vezetés különösebb előképzettségen nem igényel, de hatalmas élményt jelent!

A quad túra élvezeti értékét tovább fokozza, hogy ezen a túrán már igazán extrém terepakadályokkal bírkozunk meg.

Különlegességünk, hogy quad túráinkat egyénileg bonyolítjuk le, tehát nem vonunk össze a quadtúrára  idegen vendégeket, quad túránkon csak a túravezető és a Vendég, illetve az általa meghívott személy(ek) vesznek részt.

A quadozásra utasként gyermek is jöhet, biztonságos háttámlás ülésekben foglalhatnak helyet. A quadot felváltva is vezethetik a vendégek. A quad közúti  vezetéséhez  "B" kategóriás jogosítvány szüksége.

A quad túra egy szakasza magánterületen vezet, itt a jogosítvánnyal nem rendelkező utas is kipróbálhatja a quad vezetését. (Ez esetben is fontos, hogy fizikailag, szellemileg alkalmas legyen a quad vezetésére)

Aki még nem quadozott, talán érdemes elsőre alap quad túra vagy haladó quad túra programjaink közül választani, de az igazi adrenalinfüggők, vagy minimális quad vezetési tapasztalattal rendelkezőknek jó választás ez az extrém quad túra. Persze előzetes tapasztalat nélkül is lehet jönni erre a túrára, fantasztikus élmény lesz!

Kevés a négykerék meghajtás? Próbálja ki a nyolckerék meghajtású ATV vezetését ! 

 

A quad túra menete:

Extrém quad túra ajándékutalvány. A quad túra menete.

Vendégeinket partnerszállodánkban fogadjuk, majd rövid vezetéstechnikai ismertető után felülünk a quadokra, és irány a végtelen szabadság!

Először könnyebb szakaszok következnek, majd fokozatosan egyre nehezebb akadályokat küzdünk le. Ezen a túrán már extrém meredekek, és vizes szakaszok is várhatók.

Természetesen itt is vendégeink élménye és biztonsága az elsődleges szempontunk, tehát senkit nem állítunk számára megoldhatatlan, vagy balesetveszélyes feladat elé.

Sokéves tapasztalattal rendelkező túravezetőink, külön quaddal vezeti a túrát, és mindig az adott vendégekhez igazítja a túra tempóját, nehézségi fokát. Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km)
Bukósisakot, higiénikus, egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk. 

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.
Vezetés feltétele: érvényes "B" kategóriás (személyautó) jogosítvány.


A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot quadonként.

Ez az élményajándék az alábbi lehetőségek egyikére váltható be:
Egy quaddal 1-2 fő vezethet 100 percet
Két quaddal 2-4 fő vezethet 50 percet

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

quad túra fotó

A quadozás során igény szerint fotót készítünk Önről, melyet quad túra után kulcstartóba illesztve adunk át.

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

Az alábbi videó off road quad túránkon készült:

 

Ajándék tipp:

Ajándék férfiaknak, ajándék pároknak, karácsonyi ajándék, nászajándék, 18. születésnapi ajándék, extrém ajándék.

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft