Quad túra Polaris quaddal extrém

Polaris_quadtúra_1

A szakértők többsége a világ legjobb quadjának a Polaris quadot tartják. Brutális erő, kifinomult futómű, fantasztikus terepképességek jellemzik.

Hazánkben egyedül nálunk van lehetőség rendszámos Polaris quad bérlésre, Polaris quad túrára ! 

Polaris quadunk rendszámos, így szabadon, és legálisan túrázhatunk a Gödöllői dombság területén. (természetvédelmi területre soha nem hajtunk be)

Mivel rendszámos quadjaink rendszeres, szigorú, hivatalos műszaki vizsgán esnek át, így Ön biztos lehet benne, hogy tökéletes műszaki állapotú, biztonságos quadokkal túrázhat nálunk.

Különlegességünk, hogy egyéni quad túrákat vezetünk, tehát nem csoportban quadozunk, quad túránkon csak Vendégünk (és az általa meghívott)  és a túravezető külön quaddal vesz részt. 

quad_polaris

Egy Polaris quad ereje, gyorsulása, menetteljesítménye még egy gyakorlottabb quadost is meg tud lepni, éppen ezért Polaris quad túránk "két lépcsős".

Vendégünk a quad túra  első 20 percében 600 cm TGB quadunkat vezetheti,  természetesen ez a quad sem gyenge, (sőt!!!)  mégis érdemes ezzel a quaddal "bemelegíteni" hogy a túravezetővel történő quad csere után a következő 80 percben Polaris quadunk kegyetlen erejét biztonságosan lehessen uralni.

Fontos kiemelni, hogy a Polaris quad brutális menetteljesítménye miatt, balesetvédelmi okokból túravezetőnknek a túra teljes időtartama alatt jogában áll a túrát felfüggeszteni, ha sokéves tapasztalata alapján balesetveszélyesnek ítéli meg a Vendég vezetését.

A Polaris quad túrára Vendégünk meghívhat további egy főt, de fontos, hogy a Vendégek együttes súlya nem haladhatja meg a 150 kg-ot. (nagy hátsó súly esetén a Polaris gázadásra azonnal  hátsó kerékre áll)

Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 100 perc
Helyszín: Gödöllői Dombság
Résztvevők száma: 1-2 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.
A quad vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya