Offroad túra Fotózás ajándékba

ajándékfotózás terepvezetéssel

G Mercedes élményvezetéseink alkalmával Vendégeink sokszor megörökítik a felejthetetlen pillanatokat telefonuk segítségével.

Bár a telefonok képminősége ugrásszerűen fejlődik, és nagyon jó képeket  szoktak  vendégeink készíteni a terepjáró túrákon, azért egy profi fotós, igazán komoly optikával sokkal jobb képeket készít.

Éppen ezért ezen élményajándékunkkal egyszerre két felejthetetlen élményt ajándékozhat, egy izgalmas terepjáró élményvezetést, és egy ajándékfotózást a természetben.

A fotózáshoz a "kellékek" is adottak, brutális megjelenésű katonai G Mercedeszünk mellett, igazán "férfias" képek készülhetnek az urakról, de be kell vallani, a G Mercedes a hölgyeknek is nagyon jól áll...

Gyerekek saját játékaikat is hozhatják, kisbicikli, roller is befér a terepjáróba, sőt a család kutyusa is velünk tarthat, ha bírja az autózást.

Sokakat feszélyez a műtermi fotózás, terepjáró túrával egybekötött ajándékfotózásunk alkalmával vendégeink az izgalmas program alatt biztosan feloldódnak, és igazán őszinte, felszabadult, és természetes élményfotók fognak készülni.

Terepjárós kalandtúránkon Vendégeink vezethetik G Mercedes terepjárónkat, úttalan utakon, saras, és extrém meredek szakaszokon. A túra során mindvégig tanácsaival segíti a vezetőt az autóban tartozkodó tapasztalt terepjárós túravezető.

A túra útvonalat bejárva szép helyeken megállunk, és fotósunk szinte észrevétlenül készíti el a fotókat, elkerülve a mesterkélt beállításokat, kényszeredett mosolyokat a fotókon. 

A fotózás után néhány nappal elektronikus formában küldünk el minimum 30-50 retusált fotót Vendégeink részére.

Élményvezetésünk során gyönyörű helyeken autózunk, azonban útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

 

Program időtartam: 90 perc (60 perc terepjáró vezetés, 30 perc fotózás)
Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)
Résztvevők száma: A meghívás 1-6 fő részére szól.
Lebonyolítás: egész évben, de a fotózás miatt derült száraz idő javasolt.

A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

 

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft