Terepjárós kincskeresés gyerekeknek

terepjárós kincskeresés

Gyermekeink olyan világban nőnek fel, ahol nagyon nehéz meghaladni az ingerküszöbüket, valami számukra is érdekeset adni nekik.

Terepjárós kincskereső programunkba éppen ezért beletettünk mindent, GPS pontkeresést, fémkeresőzést, szelfi fényképezőgépet, ami izgalmas lehet a 6-14 éves korosztály számára!  

A végső cél az erdőben elrejtett kincsesláda megtalálása, melyért izgalmas feladványokon, titkosíráson,  "kalóztérképen" keresztül vezet az út.

Ezt az unalmasnak semiképpen sem nevezhető utat a Gödöllői-dombság változatos, erdős mezős útjain nagyrészt nem gyalog fogjuk megtenni, hanem egy valódi, legendás tűzpiros Jeep kabrióval, mely a Jurassic park filmekből lehet ismerős. 

jeep vezetés gyerekeknek

Hogy lehetne még izgalmasabb ez a terepjárós kincskeresés a gyerekeknek? Ha ők maguk is vezethetik a tűzpiros Jeepet terepen...

Nálunk erre is van lehetőség, terepjáró túránk egy része közforgalom elöl elzárt magánterületen vezet, itt a hazai jogszabályoknak megfelelően, legálisan lehet vezetni jogosítvány nélkül is.

A sok kaland, terepjáró vezetés, rejtélyes furfang megoldása után feltárul a kincsesláda tartalma: Jeep kabrio matchbox a Jurassic parkból, édességek, és egy kétfős kötélpálya belépő a programunk kiinduló pontján, Gödön található Dunakaland Kalandparkba.

terepjárós kincskereső túra

Természetesen a terepjáró túrán a szülők is részt vehetneksőt, a túra közterületi szakaszain, izgalmas terepviszonyok között a jogosítvánnyal rendelkező szülők vezethetik a Jeepet így igazi családi kaland lesz!  

(Érdemes lehet úgy időzíteni a kincskeresős terepjáró túrát, hogy utána rögtön igénybe vehessék a kötélpályát is. Az ezzel kapcsolatos időpont egyeztetésben ügyfélszolgálatunk készségesen segít.)

Hideg, esős időben keménytető van a terepjárón, így programunk időjárástól függetlenül megvalósítható.

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, mégis csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

A rendelés után kérjük adja meg a kincskeresésben résztvevő gyermekek létszámát és életkorát, így az életkorukhoz megfelelően igazítjuk a kincses kalandozás paramétereit.

Program időtartama: 2 óra

Helyszín: Gödöllői-dombság

Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)

Résztvevők száma: A terepjáróba 4 vendég ülhet be (+1 fő a túravezető)

Lebonyolítás: Egész évben, de kötélpályánk szezonális nyitva tartása miatt érdemes a nyári időszakra időzíteni a programot.

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

dzsip túra

Születésnapi kincskeresős dzsip túránk során igény szerint fotót készítünk a vendégekről, melyet a jeep vezetés után kulcstartóba illesztve adunk át.

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft