Katonai G Mercedes vezetés és élménylövészet

G mercedes offroad túra_3

A katonai G Mercedes élményezetés egyik legizgalmasabb élményajándékunk, de mi ez esetben is tudjuk fokozni az adrenalinszintet! 

Vendégeinket Gödön, partnerszállodánkban fogadjuk,  majd túravezetünk társaságában G Mercedeszünkkel folytatjuk az utat, rövid közúti szakasz után elhagyjuk az épített utat, innen már Vendégeink vezethetik tapasztalt túravezetőnk társaságában terepjárónkat.

A G Mercedest a terepjárósok töbsége a világ legjobb terepjárójának tartja, továbbá az általunk használt katonai kivitelek, a G Mercedesnek egy erősített, még inkább terepjárásra optimalizált tipusa, melyet kifejezetten katonai célokra fejlesztettek ki.

Szárazabb időszakban brutális emelkedők teszik izgalmassá a túrát, de ha az élményvezetést megelőző időszakban volt elegendő csapadék, méteres sarakon, egybefüggő vizes szakaszokon vezet utunk,  végül rejtett ösvényeken érkezünk meg egy hivatalos, szabadtéri lőtérre.

élménylövészet_terepjáró túra

Profi lövészetvezető kollégánk segítségével vendégeink legendás fegyverekkel lőhetnek. "Bemelegítésképpen" a jól ismert 9mm-es Glock, majd a legendás Kalashnikov gépkarabély (igény szerint M4 AR15) következik, végül egy Shotgun brutális tűzerejét tapaszthalhatják meg bukócélokon.

Az élménylövészet után G Mercedeszünnkel folytatjuk utunkat, úttalan utakon, erdei csapásokon indulunk vissza terepjáró túránk kiindulópontjára.

Élményvezetésünk során gyönyörű helyeken autózunk, azonban útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

 

Program időtartama: 100 perc (50 perc offroad, 50 perc lövészet) 

Lövészet: (két fő részére megosztható) 

9 mm pisztoly: 20 lövés (Glock vagy Jericho)

Katonai gépkarabély: 20 lövés (Kalashnikov vagy M4-AR15 karabély, vagy CZ Bren)

Shotgun: 14 lövés (Winchester pumpás sörétes)

 

Helyszín: Gödöllői-dombság

Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)

Résztvevők száma: A terepjáróba 1-6 fő ülhet be, a lövészet maximum két fő részére osztható meg. 

Lebonyolítás: egész évben, de a szabadtéri lőtér miatt a fagyos időszak kerülendő.

A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása. A lövészetet 18 év feletti személyek részére tudjuk biztosítani.

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 89.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft