Haladó terepjáró túra katonai G Mercedesszel

Haladó G Mercedes kabrio off road túránk még több kihívást, és hosszabb vezetési időt tartalmaz mint alap terepjáró túránk.

Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel. www.funnycar.hu

A terepjáró vezetéséhez itt sem igazán feltétel a terepjárós tapasztalat, de némi közúti rutin már jól jön.

Milyen a világ legjobb terepjáróját kemény terepen  vezetni?

Próbálja ki, vagy ajándékozza meg barátját, kedvesét, családtagját ezzel a rendkívüli élményautózással!

 

Extrémsport ajándékutalvány: Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

A megajándékozottal  együtt Ön is, és további három Vendégük megtapasztalhatja a terepjárós élményvezetést, hiszen utalványunk öt fő részére szól (gyermekek is jöhetnek).

A terepjárót vendégeink felváltva is vezethetik, de fontos tudni, mivel katonai terepjáró, ezért a két első ülés után, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

A terepjárót a túra alatt minden, jogosítvánnyal rendelkező Vendég vezetheti!

Az élményvezetés során a csapat segítségére lesz egy terepjáró vezetésben nagy tapasztalattal rendelkező túravezető, aki mindvégig az autóban ülve segíti az sofőrt.

Megismerkedünk a felezőváltóval, differenciálzárral, csörlővel, ezek mind speciálisan felkészített terepjáróink tartozékai.

 

Haladó terepjáró túra, élményvezetés: www.funnycar.hu

Ezt a programot sokan csak jeep túra névvel illetik, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen Vendégeink egy valódi katonai G Mercedest vezethetnek, melyet a világ szinte összes hadseregében rendszeresítettek!

Rossz idő sem akadály, terepjárónk speciális kialakításának köszönhetően rossz időben felhúzott ponyvával ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró, viszont jó idő esetén ponyva nélkül fantasztikus élmény a terep vezetés!

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

terepjáró_túra_1

Ez a  terepjáró túránk egyrészt nehézségi fokában különbözik G Mercedes kabrio alaptúránktól, mert ezen az útvonalon már lélegzetelállító meredekeken, boruláshatáron autózunk helyenként, időjárástól függően méter mély vizen, sáron kelünk át.

Másrészt a megnövelt időtartam lehetőséget olyan útvonalakat is bejárni, ami a rövidebb túrán nem fér bele az időkeretbe.

Ha még ennél is keményebb  terepjáró túrát szeretne, válassza offroad G Mercedes túránkat, ahol szinte biztos az elakadás, és a csörlőzés.

Ez az élményautózás teljesen más, mint a rallye autó vezetés, hiszen itt lasabban, de sokkal brutálisabb terepviszonyok között autózunk.

Ha "sarazni" szeretne, érdemes csapadékosabb időjárást választani a terepjárós élményvezetés időpontjára, de száraz időben is nagyon izgalmas a túra, hiszen olyan meredek részekre tudunk felmenni, ahová esős időben esélytelen.

Ennek ellenére a túra nem igényel terepjáró vezetésben szerzett előzetes tapasztalatot, azonban a közúti vezetésben szerzett rutin jól jön (ez sem követelmény, volt már vendégünk egyhetes jogostvánnyal ezen a túrán).

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, de csodálatos panorámájú, vadregényes, festõi környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Lehetőség van több terepjáró együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

Vendég által vezetett időtartam: 80 perc.
Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)

Hányan vehetik igénybe a programot: A meghívás öt fő részére szól.
Lebonyolítás: egész évben.
Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány. Az alkoholos befolyásoltság vezetést kizáró ok.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Túraleírás:

Gödöllői Dombság túra:

Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel

Élményautózásunk során a Gödöllői dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.

Az élményvezetés egy könnyű bevezető szakasszal kezdődik, majd egy technikás, meredek szakasz következik.

Ezután egy sáros szakasz után egy rendkívül meredek úton  felkapaszkodunk a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.

terepjaro_elmenyvezetes_tél (4)

Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége.

Az alap túra bejárása után folytatjuk utunkat és ellátogatunk egy mesterséges akadályokkal nehezített szakaszra.

Aki éppen nem vezet az autóban, utasként sem fog unatkozni, napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Kiváló ajándék ötlet férfiaknak, jó ajándék férjnek, és igazán különleges születésnapi ajándék ötlet, de természetesen névnapi ajándék is lehet férfiak részére, jó ajándék pároknak, ajándék családnak, vagy csak egyszerűen ha szeretne terepjárózni!

 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft