Terepjáró túra és kötélpálya kaland

Gyártó: Funnycar Élményajándék

Ez a négyszemélyes élményajándék utalvány két újabb izgalmas kalandra hívja azokat a vendégeinket, akik igazi adrenalinbombára vágynak.

Extrémsport ajándékutalvány: Terepjáró túra és kötélpálya kaland

Először a Dunakaland kötélpályán lesz szükség bátorságra, erőre, és kitartásra, hisz kötélpályánkról a földtől közel hat méteres magasságból tekintünk le, miközben megküzdünk az előrejutásért a fondorlatos akadályokon keresztül, hogy jutalmunk az ötvenméteres drótköteles átsiklás legyen.

A program másik része sem lesz izgalmaktól mentes, következik az élményautózás, a terepjáró túra!

A hotel parkolójában vár a világ legjobb terepjárójának tartott katonai G Mercedes, melybe átülve, öt perc közúti autózás után érjük  el élményvezetésünk helyszínét, a Gödöllői-dombság területét.

 

terepjáró_túra_1

A közel egyórás  terepjáró túra alatt végig vendégeink vezethetik a katonai kabrio G Mercedesünket.

Melegebb időben ponyva nélkül autózunk, megta-pasztalva a kabriózás semmihez sem hasonlítható élményét, hüvősebb idő esetén felhúzott ponyvával ugyanolyan meleg az autó, mint egy zárt terepjáró.

Brutális meredekek, és időjárástól függően saras, vizes szakaszok várják vendégeinket, a különleges terepakadályok leküzdésében tanácsaival segít az autóban tartózkodó terepjárós túravezető.

Speciálisan felkészített terepjárónkban az élményautózás során vendégeink elsajátíthatják a terepjáró vezetés fortélyait, megismerkednek a terepváltó, a differenciálzár, és a felezőváltó használatával.

 

terepjaro_elmenyvezetes_tél (2)

A terepjáró túra során a terepjárót minden, jogosítvánnyal rendelkező vendégünk vezetheti!

Terepen rendszeresen terepjáróval közlekedő vezetők, vagy terepjáró versenyzők részére érdemes az  Extrém G Mercedes túrát választani, melyek szintén rendelhetőek kötélpálya kalanddal.

Program időtartama:  1 órás terepjáró vezetés + 90 perc kötélpálya kaland.
Résztvevők száma: A meghívás négy fő részére szól.
A terepjáró vezetés feltétele az érvényes "B" kategóriás jogosítvány bemutatása.

Találkozó helyszíne: 2131 Göd, Jósika u. 14 (Ingyenes, zárt parkoló a hotel Aphrodite területén.)

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft