4x4 Élményvezetés katonai kabrio G Mercedesszel

Katonai kabrio G Mercedeses élményvezetés programunkon vendégeink megtapasztalhatják a világ legjobb terepjárójának vezetését kemény terepviszonyok között.

4x4 ajándékutalvány: élményvezetés katonai kabrio G Mercedesszel

Többi élményautós programunkhoz hasonlóan ezen a  terepjáró túrán is végig vendégeink vezethetik speciálisan felkészített terepjárónkat, túravezetőnk társaságában.

Más szolgáltatókkal ellentétben, nálunk csak a Vendég, és az általa meghívottak vesznek részt a  terepjáró túrán, nem kell idegenekkel osztoznia az élményautózáson!

A megajándékozott további négy főt meghívhat, és a vezetési idő is megosztható. A terepjáró túrára gyermekek is jöhetnek, de fontos kiemelni, mivel ez egy katonai terepjáró, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

 

4x4 Élményvezetés katonai kabrio G Mercedesszel. www.funnycar.hu

Ezt a programot sokan csak "jeep vezetés" névvel illetik, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen vendégeink egy legendás terepjárót vezethetnek, melyet a világ szinte összes hadseregében rendszeresítettek, és a mai napig hadrendben vannak a G Mercedesek.

A túra első szakaszán viszonylag kisebb szintkülönbségeket küzdünk le, majd egyre meredekebb szakaszok következnek, házméretű mesterséges akadályokon kelünk át.

Csapadékos időt követően, komoly "sarazásra" is számíthatnuk, de ilyenkor nem biztos, hogy a legdurvább emelkedőkön fel tudunk menni,  ha szárazabb időben bonyolítjuk le a terepjáró túrát, akkor kevesebb sár várható, viszont a legmeredekebb emelkedőkön is fel tudunk menni.

 

kabrio terepjárózás, terepjárótúrák: www.funnycar.hu

Érintünk egy homokbánya gödröt, majd felkapaszkodunk autóinkkal egy rendkívül meredek úton a környék legmagasabb pontjára, ahonnan gyönyörű kilátásban lehet részünk.

Jó időben ponyva nélkül terepjárózunk, megtapasztalhatjuk a kabrio terepjárózás fantasztikus élményét, hidegebb időben felhúzott ponyvával ugyanolyan meleg az autó, mint egy zárt terepjáró!

Élményvezetésünk során gyönyörű helyeken autózunk, azonban útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen!

Lehetőség van több autó együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

 

Vendég által vezetett időtartam: 90 perc
Helyszín: Gödöllői-dombság
Találkozó: Gödön (Budapesttől 15 km.)
Résztvevők száma: A meghívás öt fő részére szól.
Lebonyolítás: egész évben.

A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft