Trabant vezetés erdőn-mezőn, retro fotózással

trabant bérlés

Néhány évtizede a Trabant még az utcakép mindennapos, (és valljuk be, nem annyira vágyott) része volt.

Mégis, ha megkérdezzük a mai X-Y generációt, szinte biztos, hogy mindenkinek lesz egy kedves emléke, ami valahogy úgy kezdődik, hogy "amikor az első trabantom volt, vagy a szüleimmel Trabanttal mentünk"

A "Z" generáció számára pedig már történelmi érdekesség a kormányváltó, a szivató, és a kétütemű motor.

Ezért érdemes Trabant élményvezetést fotózással ajándékozni, hiszen minden korosztály számára ad valami különlegességet, újdonságot, vagy éppen a régi szép időket idézi fel.

A Trabant vezetés a mai "gombnyomásra" működő autók korában némi előzetes tapasztalatot, megszokást igényel, éppen ezért Trabant bérlésünkhöz profi, és nagyon kedves túravezetőt biztosítunk, aki szívesen mesél a Trabant történetéről, felépítéséről, és Trabant élményvezetésünk során mindvégig Vendégeink segítségére lesz a "GÉP" kezelésében.

trabant élményautózás

Trabantunk kiváló műszaki állapotban van, és természetesen érvényes forgalmi engedéllyel rendelkezik, ennek ellenére Trabant vezetésünk során Budapest forgalmas utcái helyett, a Dunakanyar, és a Gödöllői dombság erdős-mezős földútjait, mellékútjait részesítjük előnyben.

A Trabant élményvezetés során túravezetőnk, aki egyúttal képzett fotós is, fantasztikus retro képeket készít vendégeinkről, melyeket a Trabant túra után elektronikus formában ad át vnedégeink részére.  (akár a a család kedvenc kutyusát is el lehet hozni)

Trabant túránk Gödről, a Dunakanyar kapujából indul, rövid közúti szakasz után már a Gödöllői dombság szelíd, dimbes-dombos földútjain pöfögünk.

A Trabant kis önsúlyának köszönhetően a mai SUV-okat megszégyenítő terepképeségekkel rendelkezik, éppen ezért némi homokos-saras "offroad" szakasz is belefér, sőt Trabant túránk legmagasabb pontjáról az egész Dunakanyarra, és a Pilis lábainál elterülő szentendrei részre is kiváló kilátás nyílik.

 

Trabant élményvezetés időtartama: 1 óra
Helyszín: Gödöllői Dombság

Lebonyolítás: egész évben
Találkozó: Gödön
Résztvevők száma: 1-3 fő (A hátsó ülésen két gyermek, vagy egy vékonyabb testalkatú felnőtt fér el kényelmesen)
Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Egyedi és különleges ajándék születésnapra férfiaknak, nagyon jó ajándék évfordulóra, 18. születésnapra, 30. születésnapra, 40. születésnapra, 50. születésnapra 60. születésnapra, ajándék férfinak névnapra, különleges karácsonyi ajándék férfiaknak, karácsonyi ajándék pároknak.

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft