Terepjáró túra saját autóval, wellnessel

Gyártó: Funnycar Élményajándék

Ezt az élményajándékunkat azon kedves Vendégeinknek ajánljuk, ahol a megajándékozott rendelkezik saját terepjáróval, de jellemzően nem használja terepen.

Dunakaland ajándékutalvány: Terepjáró túra saját autóval, wellnessel

Talán nem is azért vett terepjárót, hogy terepen használja, csak egy nagy, biztonságos autóra volt szükség, ami jól jön a téli sítúrához is.

Mindazokban, akik hasonló okokból vettek terepjárót ott bujkál a gondolat: De jó lenne egyszer kipróbálni komolyabb terepen is, mit tud a "gép".

Találja ki ezt a titkos gondolatát a megajándékozandó terepjáró tulajdonosnak, és lepje meg vezetett terepjáró túránkkal, ahol Vendégeink biztonságos körülmények között sajátíthatják el a terepjáró vezetéstechnika alapjait!

De miért kell ehhez megvásárolni ezt a terepjáró vezetéstechnikai utalványt,  amikor egyedül is ki tud menni a terepre, akinek saját terepjárója van...

 

Terepjáró túra saját autóval, wellnessel: www.funnycar.hu

Számos előnye van, és sokkal biztonságosabb, ha mi segítjük Vendégünket az első terepezős élményében!

  • Hazánkban nagyon szigorúan büntetik (több-százezer forintra!), ha valaki természetvédelmi, vagy egyéb jogszabályban tiltott területen autózik (ezek a területek sokszor nincsenek is kitáblázva, hogy tilos autóval behajtani).
  • Egy terület ismerete nélkül, vaktában nagyon nehéz szép, izgalmas, és nem tiltott útvonalat találni.
  • Ha mégis sikerül egy ilyen útvonalat találni, egy elakadás, ha egyedül van a terepjárós, és nincs másik terepjáró aki kihúzza, igazán meg tudja keseríteni az életet, esetleg komoly anyagi kár is keletkezhet a terepjáróban.

 

terepjáró_vezetés_oktatás

Éppen ezért, az általunk vezetett túrákon:

  • A  terepjáró túra során  Vendégeink elsajátíthatják a  terepen szükséges vezetéstechnikai  tudni-valókat.
  • Engedélyezett, biztonságos, szép túraútvonalakon megyünk.
  • A túra útvonala, nehézségi szintje mindig az adott vendéghez, és autójához illeszkedik, senkit nem viszünk a számára élvezetes és biztonságos túránál nehezebbre.
  • Elakadás esetén speciálisan felkészített terepjáróinkkal szakszerű, és biztonságos segítséget nyújtunk.
  • Az autók között rádiós kapcsolatot biztosítunk, így menet közben is tudunk tanácsokkal segíteni.
  • Túráinkat a világ legjobb terepjárójának tartott G Mercedesszel vezetjük, így biztos lehet benne, hogy bármilyen helyzetben segítséget tudunk nyújtani.

Utunk a Gödöllői-dombság változatos, hangulatos tájain vezet. Természetvédelmi területen, nemzeti parkban soha nem autózunk!

 

Terepjáró túra saját autóval, wellnessel_4

Továbbá utalványunk tartalmaz két fő részére wellness lehetőséget is az Aphrodite Hotelben, ahol finn szauna, infrakabin, tepidárium, gőzkabin, pezsgőmedence, úszómedence várja vendégeinket.

Akár a terepjárózás után együtt is igénybe vehetik vendégeink a wellnesst, de ha valaki nem kíván részt venni a túrán, akkor a wellnessben várhatja meg a bátor terepezőt.

 

Fontos:

Ez az ajándék nem profi, gyakorlott terepezők részére lett kitalálva, nekik ilyen jellegű túravezetésre nincs szükségük!

Bár mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a túra során ne keletkezzen kár Vendégeink autójában, felelősséget nem tudunk vállalni egy-egy belógó ág okozta karcolásért, vagy váratlan műszaki meghibásodásért.

A program ára tartalmazza két fő részére az uszoda, a szauna, és a fittness terem használatának jogát 4 órára, a bowling pálya külön díjazás ellenében használható!

A terepjáró túrán a vezető autóba is beülhet 3 fő, a vendég autóba tetszés szerinti Vendég jöhet. A wellness meghívás két fő részére szól, de helyszínen kibővíthető további Vendégek részére.

Program időtartama: 1 óra terepjáró túra + 4 óra wellness használat.
Helyszín: Hotel Aphrodite, 2131 Göd, Alagút utca 32 (Budapesttől 16 km). Ingyenes, zárt parkoló a hotel területén!

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft