Terepjáró túra legendás japán terepjárókkal

terepjáró_élményvezetés

Ezzel az élményajándék utalványunkkal Vendégeink legendás japán terepjáróink valamelyikét vezethetik extrém terepviszonyok között, túravezetőink társaságában, a Gödöllői dombságban.

Mitsubishi Pajero II: A tipus sokszoros Dakar rally győztes, rövid tengelytávja, flexibilis futóműve, hátsó differenciálzárja könnyű vezethetőség mellett, a legkeményebb terepakadályok legyőzésére is alkalmassá teszi.

Ötsebességes kézi váltóval, superselect terepváltójával  rendszeres terephasználatra tervezték a japán mérnökök.

terepjáró_élményvezetés

Nissan Terrano II: Rövid, kompakt karrosszéria, sűrített levegős hátsó differenciálzár, közel kétszáz lóerős motor,  extrém hosszú rugóutak jellemzik ezt a személyautós komforttal rendelkező terepjárót.

A profi terepjárósok között előszeretettel használt automata váltóval van felszerelve, melynek előnyeiről túravezetőnk szívesen mesél a túra során.

Vendégeink részére az autókat foglalási sorrend alapján tudjuk biztosítani, de törekszünk rá, hogy Vendégeink az általuk választott terepjárót vezethessék a túrán.

A terepjáró túra során úgynevezett „speciál szakaszokat” is le kell küzdeniük vendégeinknek,(rendkívül meredek szakaszok, nagyon mély sár) természetesen ehhez részletes útmutatást kapnak az autóban tartózkodó túravezetőtől.

A terepviszonyokat nagyrészt meghatározza a terepjáró túrát megelőzően esett csapadék mennyisége, a terület jellegéből adódóan aszályos időszakban saras szakaszok nem várhatók, viszont olyan rendkívüli meredekekre tudunk felmenni a terepjáróval, ahová esős időben esélytelen feljutni.

Az élményvezetés során a terepjárót vendégeink felváltva is vezethetik, a megajándékozott maximum három további főt hívhat meg. Túravezetőnk a jobb első ülésen ülve segíti tanácsaival a vezetőt, így a további három fő hátul foglalhat helyet, a terepjáró túrára gyermekek is jöhetnek, nagyon szokták élvezni a túrát.

A hátsó ülés három magasabb felnőtt számára mindkét terepjáróban szűkös lehet, ezt érdemes figyelembe venni a túra szervezésénél. 

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, ennek ellenére, csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

Vendég által vezetett időtartam: 70 perc
Helyszín: Gödöllői-dombság

Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül.
Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km.)
Résztvevők száma: 1-4 fő (A megajándékozott és meghívottjai)
Vezetés feltétele: Érvényes "B" kategóriás jogosítvány.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Túraleírás:

Ez a túraútvonalunk a Gödöllő dombság lankás, szántóföldekkel, erdősávokkal tarkított tájait mutatja be.

Utunk során felkapaszkodunk terepjáróinkkal egy rendkívül meredek úton a környék legmagasabb pontjára, ahonnan tiszta időben gyönyörű panorámában lehet részünk.

Érintünk egy-két kisebb homokbánya gödröt, itt igazán kipróbálható az autónk terepjáró képessége. A továbbiakban vendégeinknek le kell küzdeni egy rendkívül technikás, hossz- és keresztirányban is erősen megdőlt útszakaszt. Ha túránkat megelőzően elég csapadék volt, számíthatunk rendkívül saras szakaszokra.

A program nehézségi fokát nagyban meghatározzák az előzetes időjárási viszonyok, éppen ezért a túra időpontját érdemes a csapadékosabb időszakra tenni. A program során napszaktól függően, rókát, őzet, nyulat, és különböző ragadozó madarakat figyelhetünk meg.

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Egyedi és különleges ajándék születésnapra férfiaknak, nagyon jó ajándék évfordulóra, 18. születésnapra, 30. születésnapra, 40. születésnapra, 50. születésnapra 60. születésnapra, ajándék férfinak névnapra, különleges karácsonyi ajándék férfiaknak, karácsonyi ajándék pároknak.

Vagy csak úgy, ha érdekli a terepjárózás!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft