SUV vezetéstechnika oktatás

suv vezetéstechnika oktatás_1    Volvo xc 90

Hazánk útjain rendkívül népszerűek a szabadidő autók, városi terepjárók, SUV-ok, crossoverek. Nem véletlenül szeretik őket, hiszen kényelmesek, biztonságosak.

A tulajdonosok döntő többsége nem használja SUV-ját terepen, mégis a legtöbb városi terepjáró tulajban ott bujkál a kérdés: Mit tudna az autóm szükség esetén terepen?

SUV vezetéstechnikai oktatásunk kiváló alkalom minderre, hogy a tulajdonosok ellenőrzött körülmények között, biztonságos terepen próbálják ki szabadidő autójuk képességeit. Megismerjék a sok titokzatos "hárombetűs" (TCS, ASR,)  rövidítés valódi tartalmát, működését.

Nagyon sokszor megtapasztaltuk már, hogy a tulajdonosok is meglepődnek, amikor SUV vezetéstechnika képzésünk során megtapasztalják, hogy ezek a városi terepjárók sokkal többet tudnak, mint az tulajdonosaik feltételeznék róluk.

suv vezetéstechnika oktatásDacia Duster

A SUV vezetéstechnikai képzésünkre egy speciálisan erre a célra kiépített offroad pályán kerül sor, így el tudjuk kerülni az autók sérülését, nincsenek belógó gallyak, nem karcolódik a fényezés, puha homokos a talaj, ezáltal elkerülhető az autók aljának, küszöbének sérülése is.

Offroad vezetéstechnikai pályánkon különböző nehézségű pályaelemek találhatóak, így az egészen alacsony építésű, nem terepre szánt SUV-okkal is bátran ki lehet próbálni jópár akadályt, de akár a kőkemény terepgépek is találnak megfelelő kihívást a pálya bejárása során.

Kétórás vezetéstechnikai képzésünk során mindvégig tapasztalt offroad indtruktor segíti a vezetőt az offroad pálya, és autójának megismerésében, elakadás esetén műszaki mentést biztosít.

Egyéni képzést biztosítunk, nem kell csoporthoz csatlakozni. SUV vezetéstechnikai képzésünkre előre egyeztetett időpontban kerül sor, ahol csak az adott Vendég (és az általa meghívottak), illetve a vezetéstechnikai instruktor vesz részt.

 

Program időtartama: Kétórás vezetéstechnika gyakorlás instruktorral.
Program helyszíne: Sződ

Lebonyolítás: Egész évben, időjárástól függetlenül

Találkozó: Megbeszélés szerint

Résztvevők száma: 1-4 fő ( a vezető, és meghívottjai)

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a terepjáró túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

 

 

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 49.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft