Sétarepülés a Gödöllői-dombság felett

repuljunk_com_godolloi_repules-1

Vendégeinket tapasztalt pilótánk fogadja a gödöllői reptéren, majd rövid megbeszélés és adminisztráció után irány az ég alja...

Persze a repüléshez érdemes repülőgépet használni, erre a feladatra kevés alkalmasabb repülőgép létezik, mint ehhez az élményrepüléshez használt Cessna 172, vagy PA28, mely repülőket a szakemberek is a világ legelterjedtebb és legnépszerűbb kisrepülőgépeinek tartanak.

Felszállás után a Gödöllői-dombság panorámája tárul elénk, majd a Gödöllői Királyi Kastélyt csodálhatjuk meg egy egészen új perspektívából.

Következik a Hungaroring, melynek tekergős aszfaltcsíkja a levegőből egészen különleges látványt nyújt a megszokott "békaperspektívához" képest. Miután alaposan megcsodáltuk a távolban feltűnő Pilist, a repülőtér felé folytatjuk élményrepülésünket.

Repülés időtartama: 20 perc

Résztvevők száma: A sétarepülésen 2-3 fő vehet részt.

Találkozó: Gödöllői reptér

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében

A vendégek együttes súlya biztonsági okokból nem haladhatja meg a 300 kg-ot.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

 

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft