Kenu, kajak, vagy sup oktatás és túra

evezős élményajándék

Hazánk szerencsére bővelkedik szebbnél-szebb folyókban, melyeken bármiféle időtöltés fantasztikus élmény. Ha mindezt egészséges testmozgással együtt szeretnénk megélni, kajak, kenu vagy sup oktatásunk, vagy túráink a lehető legjobb választást biztosítják!  

Élményajándék evezésünkre teljesen kezdők is jöhetnek. Az sem akadály, ha valaki még soha nem evezett. Ez esetben érdemes partnerünk kezdő oktatását választani, rutinosabb evezősök pedig akár egésznapos lecsurgós túrát is választhatnak a Dunakanyarban.

Vendégeink tudásuknak és erőnléti állapotuknak megfelelő túrát választhatnak maguknak. Az ajándékutalvány adta kereteken belül partnerünk számos lehetőséget biztosít, hazánk több folyóján, egy vagy több fő részére.

Lebonyolítás: Egész évben (jó időben folyóinkon, hidegben fedett medencében) 
Helyszín, találkozó:  Megbeszélés szerint.

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ez a program megvásárolható a Kalandpark ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 24.900Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft