Wellness hétvége terepjáró, vagy quad túrával

Polaris_quadtúra_1

Nem könnyű kiszakadni rohanó hétköznapokból, ez az élményajándék utalványunk ebben kiván  segíteni, hiszen két fő részére biztosít egy fantasztikus wellness hétvégét a Gödön, a Dunakanyarban található Aphrodite hotelben.

Természetesen ebbe az élményajándék csomagunkba is beletettünk némi extrém kikapcsolódást: Vendégeink a választhatnak egy egyórás terepjáró vezetést G Mercedes terepjáróval, vagy egy egyórás, kétfős quad túrát, egy hatalmas, erős, és biztonságos TGB quaddal, melyet felváltva is lehet vezetni.

Az offroad túra előre megbeszélt időpontban a hotel parkolójóból indul, és ide is érkezünk vissza az élményvezetés végén. 

quad_bérlés_pestmegye

Amennyiben az időpont egyeztetés során Vendégeink a quad túra mellet döntenek, akkor hazánkban egyedülálló módon, rendszámos quad túrán vehetnek részt, mely során  legális, biztonságos, szép, és változatos útvonalon a Gödöllői dombság változatos tájain.

Különlegességünk, hogy egyéni quad túrákat vezetünk, nem csoportban quadozunk, a túrán csak az adott Vendég (és meghívottja) vesz részt a túravezetőnk külön quaddal ülve vezeti a túrát.

terepjaro_elmenyvezetes_tél (4)

Ha az egyeztetés során vendégeink a terepjáró túrát kérik, a világ legjobb terepjáróját, egy katonai G Mercedest vezethetnek túravezetőnk társaságában kőkemény terepen, sárban, homokban, brutális emelkedőkön. 

 

 

terepjáró_túra_1

Katonai G Mercedesünkkel nyáron melegben ponyva nélkül autózunk, megtapasztalva a kabriózás fantasztikus élményét, télen autónk zárt formájában, kellemes melegben tapasztalhatjuk meg ennek a legendás terepjárónak a tudását.

.

 

 

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

4x4 ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 47.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Élményajándékunk az alábbi szolgáltatásokra jelent meghívást: 

Egy éjszakás szállás, reggelivel a Hotel Aphroditéban, Gödön

1 óra vezetési időtartamú terepjáró, vagy quad túra  (1 db quadon ketten ülve, vagy G Mercedesszel. A vezetési idő megosztható)

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.

Helyszín: Gödöllői Dombság

Találkozó:Hotel Aphrodite  Göd, Nemeskéri-Kiss Miklós út 33  (Budapesttől 16 km.)

Résztvevők száma: 1-2 fő (A megajándékozott és meghívottja)

A quad vezetésének feltétele: Érvényes A vagy B kategóriás jogosítvány bemutatása (személyautóra érvényes jogosítvánnyal is vezethető).

Quad túra esetén: A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 180 kg-ot

Bukósisakot, higiénikus, egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk, a maszkot vendégeinknek ajándékozzuk a túra végén.

.

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

4x4 ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 47.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül felhasználható.