Családi fotózás terepjáró taxival

Születésnap felnőtteknek, terepjárós piknik

A családi fotózás egyre népszerűbb, de többségében sablonos helyszíneken, sablonos fotók készülnek, akkor is ha természetben készülő családi fotókról van szó.

A többi programunkhoz hasonlóan, mi ezt is szeretnénk izgalmassá, és egyedivé varázsolni! 

Éppen ezért mi nem a Margitszigeten keresünk egy bokrot, ahol nincsen többszáz ember a háttérben, hanem egy valódi, és kőkemény terepjáró túra keretében valósítjuk meg a családi fotózást a Gödöllői dombságban.

Mialatt speciálisan felkészített terepjárónkkal a  családi fotózás helyszínére érkezünk, az izgalmas terepjáró túra, és a gyönyörű erdős-mezős környezet el is feledteti a résztvevőkkel, hogy fotózni fogunk, így akik esetleg idegenkednek a fotózástól, róluk is felszabadult, és természetes fotók készülnek. 

ajándék fotózás

Glamour fotózás során a hölgyek szépségét kiemeljük, a férfiakról pedig igazán "férfias" képek készülnek a brutális, sáros terepjáróval, a gyermekeket játék közben, szabad mozgásukban kapjuk lencsevégre.

Kollégáinkkal azon igyekszünk, hogy őszinte érzések, valódi mosolyok köszönjenek vissza a fotókon és emlékezetes, kellemes élmény legyen az ajándékfotózás.

Az ajándék fotózásra akár a család kedvenc kutyusát is lehet hozni, ha bírja az autózást.

Ezen az élményfotózás terepjáró túrán Vendégeink utasként vehetnek részt, amennyiben vezetni is szeretnék terepjáróinkat, kérjük tekintse meg Offroad fotózás élményajándék programunkat.

A család fotózás végén egyedi szolgáltatásként „előhívunk” 2-3 képet, melyek a mai kor technológiájának köszönhetően azonnal látványos, tapintható formában jelennek meg, készen állva a fényképalbumba való elhelyezésre. További 20-40 képet pedig a helyszínen, logózott pendriveon adunk át.

 

Program időtartama: 1 óra  (kb. 30 perc terepjáró taxizás, és 30 perc fotózás)

Fotók száma:  20-40 db 
Helyszín: Gödöllői Dombság

Lebonyolítás: Egész évben, de esős időben nem javasolt a család fotózás
Találkozó: Gödön, megbeszélés szerint (Budapesttől 16 km.)
Résztvevők száma: 1-4 fő (A megajándékozott és meghívottjai)

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kérek!

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

Dunakaland ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 27.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Kiknek és milyen alkalolmra ajánljuk ezt az élményajándék utalványt:

Családoknak fotózásra, Pároknak ajándékfotózásra, Hölgyeknek glamour fotózásra, Ajándékfotózás születésnapra, ajándékfotózás karácsonyra

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

Dunakaland ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 27.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft