Quad túra Polaris quaddal haladó

Polaris_quadtúra_1

A quadosok többsége szerint a világ legjobb quadja a Polaris quad.

Brutális erő, professzionális futómű, hihetetlen terepképességek jellemzik a Polaris quadokat! 

Hazánkben egyedül nálunk van lehetőség rendszámos Polaris quad bérlésére!

Mivel Polaris quadjaink rendszámosak, más szolgáltatókkal ellentétben nem kell egy néhányszáz méteres pályán unalmasan körbe-körbe quadoznunk, hanem rendszámos quadjainkkal szabadon, és legálisan túrázhatnak Vendégeink a Gödöllői dombság változatos tájain. (természetvédelmi területre soha nem hajtunk be)

Mivel rendszámos quadjaink rendszeres, szigorú, hivatalos műszaki vizsgán esnek át, így Ön biztos lehet benne, hogy tökéletes műszaki állapotú, biztonságos quadokkal túrázhat nálunk.

Egyéni quad túrákat vezetünk, tehát nem csoportban quadozunk, quad túránkon csak Vendégünk (és az általa meghívott)  és tapasztalt túravezetőnk külön quaddal vesz részt. 

quad_polaris

Egy Polaris quad ereje, gyorsulása, dinamikája, még egy tapasztaltabb quadost is meg tud lepni, éppen ezért Polaris quad túránk "két lépcsős".

Vendégünk a quad túra  első 20 percében 600 cm TGB quadunkat vezetheti,  természetesen ez a quad sem gyenge, de erejét fokozatosabban adja le, így Vendégünk felkészülhet rá, hogy  túravezetővel történő quad csere után a következő 60 percben Polaris quadunk kegyetlen erejét biztonságosan uralja.

Fontos kiemelni, hogy a Polaris quad brutális menetteljesítménye miatt, balesetvédelmi okokból túravezetőnknek a túra teljes időtartama alatt jogában áll a túrát felfüggeszteni, ha sokéves tapasztalata alapján balesetveszélyesnek ítéli meg a Vendég vezetését.

A Polaris quad túrára Vendégünk meghívhat további egy főt, de fontos, hogy a Vendégek együttes súlya nem haladhatja meg a 150 kg-ot. (nagy hátsó súly esetén a Polaris gázadásra azonnal  hátsó kerékre áll)

 

Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 80 perc  (20 p. TGB quad, 60 perc Polaris quad)
Helyszín: Gödöllői Dombság
Résztvevők száma: 1-2 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermek is jöhet)

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.
A quad vezetésének feltétele érvényes, A vagy B kategóriás jogosítvány bemutatása.

 

Ez a program megvásárolható a 4x4 ajándékutalvány részeként:

4x4 ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 74.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ez az élményajándék utalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

 

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

 

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya