Motorcsónak vezetés a Dunán

Gyártó: Funnycar Élményajándék

A motorcsónak vezetés a Dunán fantasztikus élmény...

motorcsónakvezetés

Azonban elég idő és pénzigényes hobbi, ezért elsőre talán érdemesebb a motorcsónak bérlést kipróbálni, és ha a megajándékozott a motorcsónak vezetés szerelmese lesz, akkor érdemes egy saját motorcsónakra beruházni.

Ha nálunk próbálja ki a motorcsónak vezetést a Dunán hajóvezetői engedély sem szükséges, hiszen motórcsónakunkat egy 10 lóerős motor hajtja, így vezetéséhez engedély nem szükséges!

Sajnos a hatályos jogszabályok 10 lóerős teljesítményben maximalizálják a hajóvezetői engedély nélkül vezethető motorcsónakok teljesítményét, ezért nem rakhatunk rá nagyobb motort, hogy hajóvezetői engedéllyel nem rendelkező Vendégeink is kipróbálhassák a hajóvezetés izgalmát.

motorcsónabérlés

Talán a 10 lóerő első hallásra nem tűnik soknak, de egy nagyon áramvonalas, könnyű  hajótestet hajt, így komoly sebesség elérésére képes 2-3 személlyel a vizen.

Élményajándék programunkat olyan Vendégek részére ajánljuk, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel.

Tudjuk van egy szolgáltató hazánkban, ahol ennél nagyobb motorcsónakot lehet vezetni hajóvezetői engedély nélkül, csak az teljesen illegális, ami sokszázezer forintos bírságot jelenthet a megajándékozottnak...

Azt is tudjuk, hogy van olyan szolgáltató is, ahol nem adnak túravezetőt "nyűgnek" a hajóba, de számunkra Vendégeink biztonsága a legfontosabb, ezért véleményünk szerint hajóvezetési tapasztatalattal nem rendelkezők számára nagyon fontos, hogy a Dunán egy tapasztalat túravezető a hajóban tartózkodjon, aki amellett, hogy ügyel a vendégek biztonságára, nagyon sok érdekeset mesél a túra során a Dunáról, hajózásról, és a vizimadarakról.

Tehát ha legális motorcsónak vezetést szeretne ajándékba adni, egy esetleges kellemetlen, és drága büntetőeljárás helyett, érdemesebb a mi motorcsónak túránkat ajándékoznia!

A kaland Budapest közelében, gyönyörű környezetben, a Dunakanyarban, gödi Duna szakaszon valósul meg.

A motorcsónak túra során ellátogatunk a legális szabadstrandjáról méltán híres gödi homokszigethez is.

A motorcsónak bérléshez előzetes ismeretre, hajóvezetői engedélyre, úszás tudásra nincs szükség.

motorcsónakvezetés

A kaland maximális biztonsága érdekében vendégeinkkel mindvégig a hajóban lesz egy motorcsónak vezetésben nagy tapasztalattal rendelkező túravezető is, aki tanácsaival segíti a túra biztonságos, és élvezetes kivitelezését.

Fontos kiemelni, hogy a hajó igazán dinamikusan három fővel képes mozogni (2 vendég+ túravezető)

Amennyiben a megajándékozott 2-3 további meghívottjával érkezik megoldható, hogy a csapatból  egy-két főt egy rövid időre partra teszünk egy gyönyőrű partszakaszon.

Így a megajándékozott két személlyel kipróbálhatja a hajó maximális sebességét, és fantasztikus fordulékonyságát is, eközben a parton tartózkodók csodálatos fotókat készíthetnek a motorcsónakról, és a Dunakanyar páratlan szépségéről.

Ha úgy érzi ebből az élményből kevés lesz az egy óra, tekintse meg 80 perces haladó motorcsónak túránkat.

 

Találkozó: Gödön, kalandparkunkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 1 óra (a motorcsónak felváltva is vezethető)
Helyszín: gödi Duna szakasz

Résztvevők száma: 1-4* fő  (A megajándékozott és meghívottjai) maximum összesen 210 kg. A hajóban tartózkodók részére mentőmellényeket biztosítunk (kisméretű mentőmellényünk is van, akár három éves gyermeket is lehet hozni)

Motorcsónak vezetés feltétele: hajóvezetői engedély NEM szükséges, a vezetés alsó korhatára 16 év. Ittas személyek a programon nem vehetnek részt, a hajóvezetők részére alkohol szempontjából a gépkocsi vezetéshez hasonlóan zéró tolerancia van érvényben.

Lebonyolítás: Májustól- októberig (időjárástól és vízállástól függően)

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

Dunakaland ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 27.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

A motorcsónak veztés élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Ez a program megvásárolható a Dunakaland ajándékutalvány részeként:

Dunakaland ajándékutalvány ára: 

PDF ajándékutalvány: 27.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft