G Mercedes élményvezetés drónvideóval

terepjáró_túra_1

Hasonlóan más  élményajándék terepjáró túráinkhoz, Vendégeink ezen az  élményautózás során is  egy G Mercedes "Wolf"  (németül farkas) volánja mögött tapasztalhatják meg, miért a G Mercedest tartják a terepjárós szakemberek a világ legjobb terepjárójának.

A G Mercedes katonai, azaz "Wolf"  változata még a polgári célú G Mercedesnél is sokkal brutálisabb, letisztultabb, szintiszta haditechnika.

A G Mercedest kifejezetten katonai célokra fejlesztették ki, és szinte a világ összes fegyveres testülete használja a mai napig.

A mobiltelefonok rohamos fejlődésével Vendégeink egyre jobb- és jobb felvételeket készítenek a terepjáró túráink során, azonban egy profi drónnal készített felvétel sokkal izgalmasabb, és változatosabb nézőpontól tudja megmutatni a terepjáró mozgását, miközben Vendégeink hajmeresztő meredekeken, méter mély sarakon keresztül  vezetik a terepjárót.

terepjáró_gyerekzsúr_göd

Katonai G Mercedesünk "legénységi" részlegén akár további öt-hat fő is elfér kényelmesen, így a  megajándékozott további négy-öt barátját, családtagját is meghívhatja a terepjáró túrára, és a vezetési idő is megosztható.


Jó időben fantasztikus élmény ponyva nélkül autózni
, megtapasztalni a technika, és a természet találkozását.Tapasztalt túravezetőnk a terepjáróban tartózkodva tanácsaival segíti a vezetőt, a terepakadályok leküzdésében.

Terepjárónk professzionális kialakításának köszönhetően, hideg időben felhúzott ponyva mellett ugyanolyan meleg, mint egy zárt terepjáró.

 

terepjaro_elmenyvezetes_tél (3)

Más élményajándék szolgáltatókkal ellentétben, nálunk csak a Vendég, és az általa meghívottak vesznek részt a túrán, nem kell idegenekkel osztoznia a programon!

A Terepjárós élményautózásra gyermekek is jöhetnek, nagyon fogják élvezni, de fontos tudni, mivel ez egy katonai terepjáró, a hátul ülők padokon tudnak helyet foglalni.

Ezt az élményvezetést a köznyelv csak "jeep túra" névvel illeti, pedig itt sokkal többről van szó, hiszen Vendégeink extrém terepviszonyok között, szakember segítségével tapasztalhatják meg  G Mercedes terepjárónk legendás tudását.

Aki szeretne  "sarazni" érdemes csapadékosabb időszak utánra időzíteni a túrát, de fontos, hogy ha a túra időtartama alatt esik,  a drónt nem tudjuk használni, ezért érdemes egy biztosan esőmentes időszakot keresni az időpont egyeztetés során

Haladó terepjáró túra kabrio G Mercedesszel_2

Száraz időben is nagyon izgalmas a terepjárózás, hiszen ilyenkor olyan meredek részekre is fel  tudunk menni, ahová saras időben reménytelen a feljutás. 


Lehetőség van több terepjáró együttes túrájára, ez esetben, az autókban található rádiókészülék segíti az autók közötti kommunikációt!

 

Útvonalaink soha nem haladnak természetvédelmi területen, de csodálatos panorámájú, vadregényes, festői környezetben gyönyörködhetnek vendégeink.

 

Találkozó: Gödön, partnerszállodánkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 90 perc
Helyszín: Gödöllői Dombság

Résztvevők száma: 1-6 fő (a megajándékozott és meghívottjai, gyermekek is jöhetnek)
Lebonyolítás: Egész évben, de a drónfelvételhez csapadékmentes időjárás szükséges
A terepjáró vezetésének feltétele érvényes B kategóriás jogosítvány bemutatása.

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

Off Road ajándékutalvány ára:

PDF ajándékutalvány: 57.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Az ajándékutalvány a vásárlásától számított egy éven belül váltható be.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

Ez az élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

 

 

Ez a program megvásárolható az Off Road ajándékutalvány részeként:

Off Road ajándékutalvány ára:

PDF ajándékutalvány: 57.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft