Quad túra Polaris quaddal

 

quad_polaris

Az amerikai Polaris cég, a szakemberek döntő többsége szerint a világ legjobb quadjait gyártja. Hazánkban egyedül nálunk van lehetőség rendszámos Polaris quad bérlésére, Polaris quad túrára! 

Quad túránk során a Gödöllői dombság területén túrázunk, szabadon, és legálisan, hiszen quadjaink rendszámosak, és természetvédelmi területre nem hajtunk be.

Különlegességünk, hogy egyéni túrát biztosítunk, tehát nem kell csoporthoz csatlakozni, a quad túrán csak Vendégünk(és az általa meghívott személy) és a túravezető vesz részt, külön quaddal.

A Polaris quadok híresek fantasztikusan jó futóművükről, és brutális erejükről ! Még gyakorlottabb quadost is meg tud lepni egy Polaris ereje, gyorsulása, éppen ezért Polaris quad túránk "két lépcsős"

Az egy órás quadtúra időtartam első 20 percében Vendégeink egy 600 cm³ TGB quadot

Polaris_quadtúra_1

vezethetnek, természetesen a TGB quad sem gyenge, de mégis érdemesebb ezzel kezdeni a quad túrát, "bemelegítésnek" a Polaris quad vezetése előtt.

A húszperces könnyebb szakasz után Vendégünk quadot cserél a túravezetővel, és innentől megtapasztalhatja mitől világhírűek a Polaris quadok...

Fontos kiemelni, hogy a Polaris quad brutális menetteljesítménye miatt, balesetvédelmi okokból túravezetőnknek a túra teljes időtartama alatt jogában áll a túrát felfüggeszteni, ha sokéves tapasztalata alapján balesetveszélyesnek ítéli meg a Vendég vezetését.

A Polaris quad túrára Vendégünk meghívhat további egy főt, de fontos, hogy a Vendégek együttes súlya nem haladhatja meg a 150 kg-ot. 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Vendég által vezetett időtartam: 1 óra (20 perc TGB quad, 40 perc Polaris)

Lebonyolítás: Egész évben, időjárás függvényében.

Helyszín: Gödöllői Dombság

Találkozó: Gödön (Budapesttől 16 km.)

Résztvevők száma: 1-2 fő (A megajándékozott és meghívottja)

A quad vezetésének feltétele: Érvényes A vagy B kategóriás jogosítvány bemutatása (személyautóra érvényes jogosítvánnyal is vezethető).

A vendégek együttes súlya biztonsági okokból  nem haladhatja meg a 150 kg-ot.

Bukósisakot, higiénikus, egyszer használatos pamut maszkot biztosítunk, a maszkot vendégeinknek ajándékozzuk a túra végén.

 

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

 További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunk

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

 

Ez a quad túra élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével is!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

PDF ajándékutalvány: 59.900 Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft