Haladó motorcsónak túra a Dunán

Gyártó: Funnycar Élményajándék

Motorcsónakozás a Dunakanyarban...

Extrémsport ajándékutalvány: Haladó motorcsónak túra a Dunán

Talán nem is érdemes egyből motorcsónakot vásárolni, ha ki szeretné próbálni a motorcsónak vezetés élményét, hiszen ezzel az élményajándék utalványunkkal a megajándékozott megtapasztalhatja egy igazi motorcsónak vezetésének semmihez sem hasonlítható érzését !

Próbálja ki a nálunk a motorcsónak vezetést, hajóvezetői engedély sem szükséges, mert motorcsónakunkat egy 10 lóerős motor hajtja, így vezetéséhez engedély nem szükséges.

Ez az élményajándék programunk elsősorban azon Vendégeink számára különlegesség, akik nem rendelkeznek hajóvezetői engedéllyel.

A hatályos jogszabályok 10 lóerős teljesítményben maximalizálják a hajóvezetői engedély nélkül vezethető motorcsónakok teljesítményét, ezért nem rakhatunk rá nagyobb motort, hogy hajóvezetői engedéllyel nem rendelkező Vendégeink is kipróbálhassák a hajóvezetés izgalmát.

 

Haladó motorcsónak vezetés a Dunán: www.funnycar.hu

Talán a 10 lóerő első hallásra nem tűnik soknak, de egy nagyon áramvonalas, könnyű  hajótestre szereltük a motort, így motorcsónakunk tekintélyes sebesség elérésére képes két személlyel a vizen.

Tudjuk van egy másik szolgáltató hazánkban, ahol ennél erősebb motorcsónakot lehet vezetni hajóvezetői engedély nélkül, csak ez illegális, és nagyon komoly bírságot vonhat maga után, amit a szolgáltató "elfelejt" megemlíteni...

Azt is tudjuk, hogy van olyan szolgáltató, ahol nem adnak túravezetőt "nyűgnek" a hajóba, de számunkra Vendégeink biztonsága a legfontosabb, ezért hajóvezetési tapasztatalattal nem rendelkezők számára nagyon fontos, hogy egy tapasztalt túravezető a hajóban tartózkodjon, aki amellett, hogy garantálja a vendégek biztonságát, nagyon sok érdekeset mesél a túra során a Dunáról, hajózásról, és a vizimadarakról.

A motorcsónak vezetés élményét Budapest közelében, mégis gyönyörű, vadregényes környezetben, a Dunakanyarban, gödi Duna szakaszon tapasztalhatják meg vendégeink.

Közel másfél órás túránk során ellátogatunk a  legális szabadstrandjáról méltán híres gödi homokszigethez is, és időjárástól függően Vácot is megcsodálhatjuk a Dunáról.

 

Élményajándék, ajándékutalvány: Haladó motorcsónak túra a Dunán

A motorcsónak bérléshez előzetes ismeretre, hajóvezetői engedélyre, úszás tudásra nincs szükség!

A kaland biztonsága érdekében vendégeinkkel mindvégig a hajóban lesz egy motorcsónak vezetésben nagy tapasztalattal rendelkező túravezető is, aki tanácsaival segíti a túra biztonságos, és élvezetes kivitelezését.

Motorcsónakunk igazán dinamikusan két fővel képes mozogni (vendég+ túravezető)

Éppen ezért, amennyiben a megajándékozott  2-3 további meghívottjával érkezik megoldható, hogy a csapatból  két főt egy rövid időre partra teszünk egy gyönyörű partszakaszon, így a megajándékozott két személlyel maximálisan  kihasználhatja motorcsónakunk végsebességét, és agilis fordulékonyságát is, miközben a parton tartózkodók fantasztikus fotókat készíthetnek a motorcsónakról.

Az alap motorcsónak túrához képest megnövelt időtartam lehetővé teszi, hogy vendégeink akár egymást váltva tapasztalják meg a motorcsónak vezetés örömét.

 

Találkozó: Gödön, kalandparkunkban (Budapesttől 16 km.)
Vendég által vezetett időtartam: 80 perc ( a motorcsónak felváltva is vezethető)
Helyszín: gödi Duna szakasz

Résztvevők száma: 1-4* fő  (A megajándékozott és meghívottjai) maximum összesen 210 kg. A hajóban tartózkodók részére mentőmellényeket biztosítunk (kisméretű mentőmellényünk is van, akár három éves gyermeket is lehet hozni)

Motorcsónak vezetés feltétele: hajóvezetői engedély NEM szükséges, a vezetés alsó korhatára 16 év. Ittas személyek a programon nem vehetnek részt, a hajóvezetők részére alkohol szempontjából a gépkocsi vezetéshez hasonlóan zéró tolerancia van érvényben.

Lebonyolítás: Májustól-októberig (időjárástól, és vízállástól függően)

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

Extrémpsort ajándékutalvány ára:

PDF ajándékutalvány: 37.900Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft

 

Ez az élményajándék egy évig beváltható!

További információt kapcsolat menüpontunk segítségével kérhet.

 

Ajándékutalvány vásárlás nélkül is átélheti a kalandot, kérjen időpontot most a program lebonyolítására (fizetés a helyszínen készpénzben, bankártyával, vagy szép kártyával is megoldható)!

 

Helyeztesse el saját fotóját, személyes üzenetét ajándékutalványunkon!

Az ajándékutalványt még egyedibbé teheti, ha a megajándékozottnak Ön által megadott üzenetet helyeztet el rajta!

A szolgáltatás ára 1.500 Ft (az utalvány árán felül értendő)

Az egyedi üzenet, és fotó nem az utalvány borítóján kerül megjelenítésre, hanem a pendrive-on található weboldal tartalmába kerül beillesztésre, mely bemutatja, hogy milyen élményajándékot kapott, illetve milyen lehetőségek közül választhat a megajándékozott.

Amennyiben élni kíván ezzel a lehetőséggel kérjük a megrendelőlap "üzenet" mezőjébe írja meg az utalványon feltüntetendő szöveget, és e-mailben küldje el az utalványon elhelyezendő fotót (fotó nem kötelező, a szöveg öt sornál lehetőleg ne legyen hosszabb).

Nem tökéletes a fotó, amit az utalványon kíván elhelyezni?

Ez sem probléma, kérésére megszerkesztjük, korrigáljuk a fotót (pl. zavaró háttér eltávolítása, stb.).

A motorcsónak veztés élményajándék megvásárolható Szép Kártya (szabadidő alszámla) segítségével!

Amennyiben az ajándékutalványt szép kártyával kívánja megvásárolni, kérjük válassza a rendelésnél a bankkártyás fizetés lehetőséget.

Szép kártyával kapcsolatos további információért, illletve ha a  a fizetés lebonyolításához segítségre van szüksége, kérjük hívja a +36 20 625 9419-es telefonszámot (Hétfőtől-vasárnapig 09-18 óra között). Vagy írjon e-mailt nekünk.

K&H szép kártya MKB szép kártya OTP szép kártya

 

Ez a program megvásárolható az Extrémsport ajándékutalvány részeként:

Extrémpsort ajándékutalvány ára:

PDF ajándékutalvány: 37.900Ft

Pendrive díszdobozban: +3.000 Ft